ARDESTO Тостер Elegance T-K301E 800 Вт, LED дисплей, пластик, чорний

код товару: T-K301E
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Тостер Elegance T-K301E 800 Вт, LED дисплей, пластик, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Тостер
Потужність 800 Вт
Кількість відділень 2 шт
Функції Автоцентрування
Підігрів
Розморожування
Кнопка скасування приготування
Матеріал корпуса пластик
Основні
Тип Тостер
Потужність 800 Вт
Кількість відділень 2 шт
Функціонал
Функції Автоцентрування
Підігрів
Розморожування
Кнопка скасування приготування
Можливості
Піддон для крихт
Дисплей з індикацією часу приготування
Таймер із 7 рівнями підсмажування
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 220 мм
Довжина 320 мм
Вага 1.55 кг
Об'єм 0.0141 м3
Тостер T-K301E потужністю 800 Вт має два слоти для скибок хліба з автоцентруванням. Зручність під час використання зумовлена наявністю LED-дисплея з індикацією часу приготування й таймера із сімома рівнями підсмажування. Також передбачено функції «Розморожування», «Підігрів» і «Скасування». Догляд за пристроєм не спричинить складнощів, адже є знімний піддон для крихт. А з огляду на плавні лінії пластикового корпусу, що виконаний у стриманому чорному кольорі, тостер вдало пасуватиме чи не до будь-якого кухонного інтер’єру.
1099 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: ARDESTO Тостер Elegance T-K301E 800 Вт, LED дисплей, пластик, чорний:
Comtrading
Тостер Ardesto T-K301E/800 Вт/LED дисплей/размораживание/подогрев/автоотключение/7 ступеней обжарки/пласт. корпус
I-posud.com.ua
Тостер Ardesto T-K301E
Mekka
Тостер Ardesto Elegance 800Вт, LED дисплей, пластик, чёрний (T-K301E)
Mta.ua
Тостер Ardesto T-K301E Black
OWWA
ARDESTO Тостер T-K301E
Три аргументи на користь тостера ARDESTO

На сучасній кухні чимало різноманітної побутової техніки. Є пристрої, без яких вкрай важко обійтися, а є такі, які, здавалося б, не надто необхідні. З-поміж останніх – тостер, проте це тільки на перший погляд.

Хіба може когось залишити байдужим аромат свіжообсмаженого тоста з медом або джемом, що доповнює ранкову каву чи чай?! Замість того, щоби бігти до кафе або пропускати сніданок, потрібно просто закласти кілька шматочків хліба в тостер. Поки буде завершено всі ранкові ритуали, аромат підрум’яненого хліба наповнить оселю. Спокійно сидіти за столом, відкривши журнал або переглядаю­чи новини на своєму смартфоні, куштувати теплий і хрумкий тост – із таким початком дня можливо все! До речі, тостер також може стати помічником у приготуванні обіду або вечері. Тости з кількома складниками – швидке й смачне рішення після важкого робочого дня.

Для декого враження – не аргумент, тож розглянемо також і практичні переваги.

Перший аргумент – здоров’я

Придбання тостера – це турбота про власне здоров’я. Завдяки налаштуванню інтенсивності нагрівання можна вибирати рівень обсмаження, у такий спосіб контролюючи кількість споживаних вуглеводів. Підсушений хліб набагато корисніший, він добре засвоюєть­ся, а якщо приготувати тости із цільнозернового хліба, доповнити їх авокадо, яйцем або бананом, ягодами, то користі буде ще більше! Для підсмажування хліба не знадобиться олія, при цьому зберігаються вітаміни, що в ньому містяться.

Другий аргумент – економія часу

Тостер – це надійний помічник, який допоможе відкрити нові смаки, експериментувати з рецептами, і, звісно ж, це швидкий та ефективний спосіб приготувати смаколик без зайвих зусиль. Зранку всім бракує часу: потрібно просто покласти шматочки хліба в тостер, вибрати рівень ­смаження, а далі пристрій усе зробить сам. Через кілька митей можна насолоджуватися підсмаженими тостами: зовні хрусткими, але всередині – м’якими. Сучасні моделі автоматично вимикаються та сповіщають про готовність.

Третій аргумент – зручність використання

Переважно тостери мають компактний розмір, тож не зай­мають багато місця на кухонному столі або в шафі. Це особливо актуально для маленьких кухонь. Крім того, сучасні моделі мають висувні піддони для крихт, роблячи процес очищення напрочуд простим. Та й це ще не все: кожен із членів родини зможе вибрати бажаний ступінь обжарювання тостів, не ризикуючи при цьому пересмажити їх.

ARDESTO T-K200

ARDESTO T-K210

ARDESTO T-K301E

ARDESTO T-F400G

 

ARDESTO T-K200

ARDESTO T-K210

ARDESTO T-K301E

ARDESTO T-F400G

Потужність, Вт

800

1 000

800

930

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Нержавіюча сталь

Пластик

Нержавіюча сталь + пластик

Піддон для крихт

Так

Так

Так

Так

Чому б не придбати такий чудовий пристрій? Нехай ранки стануть трохи світлішими, сніданки – трохи смачнішими, а життя – трохи легшим. Тим паче, що з доволі широкого асортименту ARDESTO нескладно вибрати модель з огляду на індивідуальні потреби й смак.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів