Microsoft Програмний продукт Power Apps per app plan

код товару: SEQ-00002
Технічні характеристики Microsoft Програмний продукт Power Apps per app plan:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ліцензія
Основні
Тип ліцензія
Microsoft PowerApps дозволяє створювати потрібні бізнес-додатки і розширювати або налаштовувати ті, які вже є. Рішення PowerApps додає в Office 365 і Dynamics 365 власні потужні програми, що поєднують можливість роботи з бізнес-даними та високу продуктивність. Ефективна вбудована служба Common Data Service for Apps забезпечує такі можливості, як розширене налаштування, бізнес-логіка та безпека. Завдяки моделі загальних даних дані зберігаються у зручному стандартному форматі та завжди готові до використання.
немає в наявності
Впровадження інновацій у компанії

PowerApps реалізує широкий діапазон сценаріїв створення програм, які забезпечують цифрове перетворення ручних та застарілих процесів. Створювати програми PowerApps можна на основі полотен та моделей, які вирішують бізнес-проблеми для таких сценаріїв завдань та ролей, як перевірки, реалізація продажу на місцях, перспективи отримання прибутку та інтегровані маркетингові уявлення.

Розширення можливостей щодо створення додатків

Завдяки створенню додатків за допомогою PowerApps, всі від бізнес-аналітиків до професійних розробників можуть більш ефективно працювати разом: вирішувати бізнес-завдання за допомогою інтуїтивно зрозумілих візуальних інструментів, яким не потрібно написання коду і які працюють швидше з платформою, що дозволяє інтегрувати і поширювати дані, а також розширювати платформу за допомогою складових елементів професійних розробників.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів