ARDESTO Тарілка обідня Trento, 26,5 см, чорна, кераміка

код товару: AR2926TB
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Тарілка обідня Trento, 26,5 см, чорна, кераміка:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип тарілка обідня
Серія Trento
Діаметр 26.5 см
Матеріал кам’яна кераміка
Основний колір чорний
Використання в посудомийній машині
Основні
Тип тарілка обідня
Серія Trento
Застосування сервіровка
Діаметр 26.5 см
Матеріал кам’яна кераміка
Основний колір чорний
Використання в посудомийній машині
Використання у НВЧ
Додатково
Країна виробництва Китай
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Висота 260 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.89 кг
Об'єм 0.0014 м3
Тарілка обідня ARDESTO Trento, 26,5 см, чорного кольору довго не втратить актуальності. Лінійка посуду ARDESTO Trento в скандинавському стилі – прості форми та мінімалізм кольорів. У стриманому дизайні виробів втілено любов до лаконічності та функціональності. Посуд із кераміки – екологічно чистого матеріалу, має гармонійний вигляд як на повсякденному, так і святковому столі та подарує неймовірний комфорт використання.
Де купити: ARDESTO Тарілка обідня Trento, 26,5 см, чорна, кераміка:
Мекка (посуд)
Тарілка обідня Ardesto Trento, 26.5см, кераміка, чорний (AR2926TB)
Скарби (ckapbu.com)
Тарелка обеденная Ardesto AR2926TB Trento 26.5 см керамика Black
Скандинавська простота й мінімалізм керамічного посуду ARDESTO

Посуд ARDESTO лінійки Trento виготовлено з натуральних матеріалів у скандинавському стилі, визначальними рисами якого є мінімалістський дизайн і прості форми.

Стриманий дизайн виробів є втіленням любові до лаконічності й функціо­нальності, саме тому керамічний посуд гармонійно доповнюватиме естетику як повсякденного, так і святкового столу, елегантно підкреслюючи атмосферу затишку й комфорту.

В асортименті столового посуду ARDESTO Trento: чашки, обідні, супові й десертні тарілки, салатники. Кожний виріб доступний у трьох кольорах, актуальність яких непідвладна часу: білому, чорному та сірому.

Попри широке розмаїття сучасних матеріалів, які використовують для виготовлення столового посуду, кераміка залишається з-поміж фаворитів, адже додає інтер’єру естетичного шарму, ноток розкоші й водночас природності. Та що ж робить її такою особливою?

Екологічність і безпека

Екологічність кераміки зумовлена її природним походженням: для виготовлення використовують винятково природні матеріали, зокрема глину, пісок і воду, тож під час нагрівання матеріал не виділяє жодних шкідливих сполук і не вступає в хімічні реакції. Вочевидь споживання їжі з керамічного посуду є безпечним для здоров’я та дає змогу насолоджуватися «чистим» смаком страв.

Плавне та рівномірне нагрівання

Кераміка нагрівається плавно й рівномірно, а тому посуд утримуватиме тепло страв упродовж тривалого часу. Якщо налити в глибоку керамічну тарілку суп, він залишатиметься гарячим набагато довше, ніж у звичайній. До того ж матеріал стійкий до впливу високої температури (до 450 °C), тому в керамічному посуді можна розігрівати їжу як у духовій шафі, так і в мікрохвильовій печі.

Легкий догляд

Керамічний посуд легко мити в теплій воді із застосуванням мийного засобу. Завдяки глазурованому покриттю швидко сохне, а на поверхні не залишаються патьоки чи плями. Мити в посудомийній машині його також допустимо, адже жодної шкоди від цього не буде.

Керамічний посуд ARDESTO Trento не тільки зручний і практичний, із його допомогою вдасться створити гармонійні естетичні акценти під час оформлення столу — вдалий вибір для тих, хто цінує витончене поєднання розкоші й природності.

Елегантний та естетичний столовий посуд на столі – ознака сімейної гостинності!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів