Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Blackview Смарт-годинник X1 46 mm Silver:
Основні параметри
Повний список параметрів
Сумісність з ОС Android
iOS
Тип TFT
LCD
Діагональ екрану 1.28"
Роздільна здатність екрану 240x240
Ємність, mAh 250
Час роботи 10 днів
Захист 5ATM
Колір сірий
Маса 40 г
Габарити, мм 46.5х46.5х11.8
Основні
Тип Розумний годинник
Інтерфейс з'єднання Bluetooth 5.1
Сумісність з ОС Android
iOS
Процесор Nodic nRF52832
Екран
Тип TFT
LCD
Діагональ екрану 1.28"
Роздільна здатність екрану 240x240
Акумулятор
Ємність, mAh 250
Час роботи 10 днів
Особливості
Захист 5ATM
Додатково пульсометр
крокомір
моніторинг сну
нагадування
cкло Corning Gorilla 3-го покоління
3D вигнуте скло
Комплектація кабель для зарядки
1 додатковий ремінець
Фізичні
Колір сірий
Маса 40 г
Габарити, мм 46.5х46.5х11.8
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 20 мм
Довжина 280 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0004 м3
Годинник Blackview X1 Smart Watch Waterproof - смарт-годинник з 10-денною автономною роботою. Новий розумний годинник від компанії Blackview отримав стриманий класичний дизайн з круглим екраном і зручним TPU ремінцем. Новинка представлена ​​в 2 варіантах: чорний корпус + чорний ремінець, сріблястий корпус + оранжевий ремінець. Розміри годинника 46.5x46.5x11.8 мм, а вага з ремінцем складає всього 40 грам. Гаджет практично не відчувається на руці, і багатьом користувачам комфортно з ним спати, знімаючи хіба що тільки для підзарядки.
немає в наявності
Діагональ екрану Blackview X1 дорівнює 1,3 дюймам, а роздільна здатність становить 240 × 240 пікселів. В налаштуваннях можна змінювати теми імітують циферблат, за допомогою яких кожен раз годинник на руці виглядають абсолютно по-новому. Екран надійно захищає ударостійке скло Corning Gorilla Glass 3. Оперативна пам'ять в годинах складає 64 Мб. Батарея отримала 260 мАг, і перші відгуки Blackview X1 підтверджують 10 годин автономної роботи в активному режимі користувача, що було заявлено в офіційному анонсі гаджета. Повністю розряджені годинник заряджається менш ніж за 2 години.

Смарт-годинник Blackview Х1 обладнані сенсором для вимірювання частоти серцевих скорочень, який працює цілодобово. Вони також захищені від попадання вологи. Одягнувши годинник можна не боятися ні дощу, ні снігу, мити руки, плавати, сноркліть. Але виробником не рекомендується займатися дайвінгом, приймати гарячий душ або займатися високошвидкісними видами водного спорту в годиннику. Програма моніторить сон: відстежує час і якість глибокого сну. Є 9 спортивних режимів, включаючи піші прогулянки, біг, їзду на велосипеді. Завдяки годинах можна стежити за щоденною активністю, аналізувати кількість пройдених кроків, витрата кілокалорій, встановлювати свої власні рекорди і ставати здоровішими. 

Blackview X1 синхронізуються зі смартфоном за допомогою Bluetooth. Під час занять спортом, або коли смартфона немає поруч, на годинник приходять повідомлення про вхідні дзвінки й смс, допомагаючи власнику не пропустити важливу розмову, новина чи подія.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів