Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Games Software F1 2023 [BD disk] (Xbox):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Xbox One
Носій Blu-ray
Жанр Racing
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Світовий реліз 16 червня 2023 року
Основні
Платформа Xbox One
Носій Blu-ray
Жанр Racing
Розробник Codemasters
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 16 червня 2023 року
Дата релізу: 16 червня 2023 року. Проявіть свою невтримну натуру в EA SPORTS™ F1® 23, офіційній відеогрі 2023 FIA Formula One World Championship™. Нова глава в захоплюючому сюжетному режимі Braking Point — це високошвидкісна драма та запекле суперництво. Опануйте нові траси у Лас-Веґасі та Лусаїлі, щоб заробити більше нагород у F1® World.
немає в наявності
Braking Point 2:

Сюжетний режим Braking Point повертається в у F1® 23 з абсолютно новою захоплюючою главою, де на вас чекають нове суперництво та ще більший драматизм. Гоночна команда «Konnersport Butler» в F1

Сюжет зосереджений на Konnersport Butler F1®, новій вигаданій гоночній команді, й охоплює сезони F1® 2022 та 2023 років. Висхідній молодій зірці Айдену Джексона ніяк не вдається порозумітися зі своїм зухвалим і зарозумілим товаришем по команді, ветераном Девоном Батлером. Коли на заваді їхньому успішному майбутньому стає особиста проблема, на сцену виходить Келлі Маєр, сестра Девона й новоявлена чемпіонка F2®. Щоб втілити в життя історію Келлі, команда сценарістів звернулася до британського гонщика Джеймі Чадвіка й репортера «SkySports» F1® Наталі Пінкем. Керівник команди Каспер Аккерман повинен обговорити динаміку взаємин у команді та в сім'ї, а також маніпуляції батька Девона й Келлі (Давідоффа Батлера, головного спонсора команди). Сюжет розвивається залежно від обраних вами персонажів, а також за допомогою ігрового процесу й кінематографічних сцен і визначається вашими варіантами вибору впродовж усієї гри.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів