ARDESTO КПБ 1,5сп Gloria, сатин, блакитний

код товару: ART1622LD
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO КПБ 1,5сп Gloria, сатин, блакитний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Постільний комплект
Спальний розмір Single /півтораспальний євро
Матеріал 100% бавовна
сатин
Колір блакитний
Комплектація
Тип Постільний комплект
Спальний розмір Single /півтораспальний євро
Розмір підковдри, см 160 х 220
Розмір наволочки, смx 50 х 70
Розмір простирадла 160 х 220 см
Кількість наволочок 2 шт
Щільність 200 ТС
Рекомендації щодо догляду прати при температурі 30 °С
не відбілювати
прасувати при температурі не більше 110 °С
не застосовувати засоби хімічного чищення
заборонено віджимати та сушити в сушильній машині
Додатково
Додатково Зберігати в сухому місці
Застібка: підковдра на блискавці, наволочки клапан
Матеріал 100% бавовна
сатин
Колір блакитний
Термін придатності необмежений
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 60 мм
Довжина 370 мм
Вага 1.69 кг
Об'єм 0.0060 м3
Якісна постільна білизна, що має естетичний вигляд, – це не тільки про атмосферу в спальні, а й про комфортний сон і добре самопочуття. З огляду на це блакитний комплект постільної білизни ARDESTO, що виготовлений із натурального матеріалу (100 % бавовна, сатин), – «мастхев» для кожної оселі.
1999 грн*
немає в наявності
Де купити: ARDESTO КПБ 1,5сп Gloria, сатин, блакитний:
Iposuda.com.ua
Постельное белье Ardesto Gloria ART1622LD (160см)
Mekka
КПБ 1.5сп Ardesto Gloria, пододеяльник 160х220см, простынь 160х220см, наволочки (2) 50х70см, 100% хлопок, сатин, веточки серый (ART1622LD)
Полуторний (євро) комплект складається з підковдри 160 × 220 см, яка застібається на блискавку, простирадла 160 × 220 см і двох наволочок на клапанах 50 × 70 см. Вироби невибагливі в догляді, але щоби текстиль не втрачав свій первинний вигляд, їх рекомендовано прати за температури 30 °С, а прасувати – не вище 110 °С. Також бажано не використовувати агресивні мийні засоби, відбілювач і не сушити в сушильній машині
Стильна натуральна постільна білизна ARDESTO для комфортного сну

Асортимент текстилю ARDESTO доповнено новими колекціями постільної білизни Gloria та Mix & Match: вироби не тільки зроблять сон комфортнішим, а й допоможуть створити доречні акценти чи взагалі оновити дизайн будь-якої спальні.

Постільна білизна ARDESTO вироблена з натуральної тканини. До того ж є можливість вибрати дизайн комплекту чи окремого виробу до смаку — трендові принти або спокійні базові відтінки.

Матеріал

Для пошиття білизни ARDESTO використано натуральну тканину — бавовняний сатин щільністю 205 ТС (колекція Mix & Match) або 200 ТС (колекція Gloria), нитки якого скручені в особливий спосіб.

ТС (thread counts) – показник щільності тканини, зокрема кількості ниток на одному квадратному дюймі. Чим більше число, тим якісніший сатин.

Довговічність

Вироблена із сатину, постільна білизна ARDESTO подарує не тільки неймовірно приємне відчуття ніжності, а й завдяки властивій матеріалу зносостійкості, гарантовано слугуватиме впродовж кількох років.

Властивості

Вироби із сатину легкі щодо догляду, адже після прання залишаються лише ледь помітні складки, виникненню яких також можна без зусиль запобігти, якщо сушити білизну розправленою. Крім того, тканина вирізняє­ться повітропроникністю й гігроскопічністю, зумовлюючи абсолютний комфорт під час сну: вона добре вбирає зайву вологу й дарує приємну прохолоду, пропускає повітря, забезпечуючи дихання шкіри. Вочевидь солодкий сон на постільній білизні ARDESTO гарантований!

Безліч креативних комбінацій

Колекція Mix & Match виготовлена із сатину щільністю 205 ТС і складається з ­окремих елементів постільної білизни однотонних кольорів. Неспростовною перевагою є можливість комбінувати між собою предмети різних відтінків. Отож, кожен зможе створити власний неповторний комплект для себе чи в подарунок рідним і друзям.

Поради щодо догляду за білизною

  • Новий комплект білизни потрібно прополоскати за температури не вище 30 °C. Це пом’якшить тканину та зафіксує колір.
  • Пральну машину треба завантажувати не більш як на 50 %. Речі мають вільно рухатися всередині барабана для якісного прання.
  • Сортування білизни за кольорами (біле, кольорове й чорне).
  • Якщо на білизні є сильне забруднення, перед пранням його необхідно обробити спеціальним засобом для видалення плям.
  • Після прання речі потрібно відразу вийняти та розвісити на свіжому повітрі навиворіт, уникаючи прямих сонячних променів.
  • Аби спростити процес прасування, важливо не пересушувати білизну на сонці.
  • Перед прасуванням речі бажано скласти вдвоє, що значно зекономить час і зусилля.
  • Температура прасування має відповідати типу тканини, який вказано на етикетці виробником.
  • Збереження зовнішнього вигляду постільної білизни безпосередньо залежить від частоти заміни. Влітку рекомендовано її прати раз на тиждень, а взимку – раз на два тижні за делікатного режиму.

Щоби бути впевненими в якості постільної білизни — вибирайте вироби до смаку з асортименту ARDESTO! А скориставшись порадами ARDESTO, вдасться зробити термін слугування білизни ще тривалішим.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів