Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Marvel Новий зореліт Вартових Галактики

LEGO Конструктор Marvel Новий зореліт Вартових Галактики

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Marvel Новий зореліт Вартових Галактики:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 10
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Marvel
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 10
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Marvel
Кількість деталей 1108 шт
Матеріал Пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 470 мм
Висота 70 мм
Довжина 370 мм
Вага 1.58 кг
Об'єм 0.0122 м3
Набір LEGO® Marvel Новий зореліт Вартових Галактики (76255) дозволяє дітям керувати зорельотом із фільму «Вартові Галактики. Частина 3» студії Marvel, що подорожує космосом. Цей приголомшливий космічний корабель, створений для гри та демонстрації, перенесе дітей віком від 10 років у всесвіт творчих ігор.
немає в наявності
Три зорельоти в одному
Цей зореліт, який складається, настільки ж приголомшливий, наскільки він виглядає. Він має кабіну, що відчиняється, з місцем для трьох мініфігурок, таємний відсік дляще однієї мініфігурки, сховища для зберігання зброї та аксесуарів, а також два маленьких зорельоти, які від'єднуються від основного. У наборі представлено п'ять мініфігурок із фільму: Мантіс, Дракс, Зоряний лорд, Небула й Адам Ворлок. Зореліт можна легко підняти й «пролетіти» ним крізь космос, а наприкінці дня, він чудово виглядатиме на підставці в дитячій кімнаті. Якщо хочете додати цифрового виміру, діти можуть використовувати додаток LEGO Builder для масштабування й обертання моделей в 3D, зберігання наборів й відстеження власного прогресу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів