ASUS Клавіатура ROG Strix Flare II Animate RGB 113key NX Red USB EN Black

код товару: 90MP02E6-BKUA01
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Клавіатура ROG Strix Flare II Animate RGB 113key NX Red USB EN Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Тип перемикачів Cherry MX
ROG NX: Red
Частота опитування 8000 Гц (час відгуку становить 0,125 мс)
Особливості
Підсвітка RGB
Мишка
Вага 1157 г
Додатково
Особливості Підставка під зап'ястя
дисплей Anime Matrix
Фізичні
Колір чорний
сірий
Вага 1157 г
Габарити ( ВxШxГ ) 165 x 435 x 38 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 230 мм
Довжина 490 мм
Вага 2.36 кг
Об'єм 0.0090 м3
Геймерська механічна клавіатура ROG Strix Flare II Animate: дисплей AniMe Matrix, частота опитування 8000 Гц, перемикачі ROG NX або Cherry MX з можливістю заміни, металеві мультімедійні регулятори, підставка під зап'ястя з розсіювачем світла.
11699 грн*
немає в наявності
Де купити: ASUS Клавіатура ROG Strix Flare II Animate RGB 113key NX Red USB EN Black:
Click.com.ua
Клавиатура Asus ROG Strix Flare II Animate RGB 113key NX Red EN Black (90MP02E6-BKUA01)
Comtrading
Клавиатура Asus ROG Strix Flare II Animate RGB 113 клавиш NX Red EN Black (90MP02E6-BKUA01)

ROG Strix Flare II Animate

Геймерська механічна клавіатура ROG Strix Flare II Animate: дисплей AniMe Matrix™, частота опитування 8000 Гц, перемикачі ROG NX або Cherry MX з можливістю заміни, металеві мультімедійні регулятори, підставка під зап'ястя з розсіювачем світла

  • Дисплей Anime Matrix™: відображення різноманітних персоналізованих зображень та анімаційних роликів
  • Стильна та ергономічна: від’єднувана підставка під зап’ястя з розсіювачем світла
  • Інтуїтивне керування: окремі регулятори керування мультимедійними функціями, розташовані у правому верхньому куті клавіатури
  • Миттєвий відгук: частота опитування 8000 Гц, завдяки чому час відгуку становить 0,125 мс — у 8 разів швидше, ніж в інших геймерських клавіатур топ-класу
  • Версія з механічними перемикачами ROG NX: змащений шток для плавного ходу, змащений корпус для усунення шумів під час руху, швидке спрацьовування та оптимізовані інженерами ROG криві зусилля для чудового й стабільного тактильного відчуття під час натискання.
  • Змінні перемикачі: можливість установити перемикачі бажаного типу, щоб отримати оптимальні відчуття під час натискання
  • Двокомпонентні ковпачки ROG з PBT-пластика: міцні ковпачки з профілем середньої висоти та коротшими штоками зменшують хитання клавіш і мають напівпрозорий шрифт ROG
  • Стабілізатор перемикачів ROG: спеціально розроблений для забезпечення плавного натискання клавіш і стабільності ходу довгих клавіш
  • Покращені акустичні характеристики: вбудована звукопоглинальна піна допомагає поглинати шуми та відлуння всередині клавіатури
  • Зручність підключення: наскрізний порт USB для легкого підключення ще одного пристрою
СПАЛАХ НАДНОВОЇ

ROG Strix Flare II Animate — це чудова ігрова клавіатура, з якою можна по-справжньому запалювати у грі. Вона заряджена інноваціями, зокрема оснащена світлодіодним дисплеєм AniMe Matrix™ з можливістю персоналізації, замінними механічними перемикачами ROG NX або Cherry MX, двокомпонентними ковпачками для клавіш із PBT-пластику, шумопоглинальним пінистім матеріалом. Клавіатура може похвалитися також високою частотою опитування (8000 Гц), низьким часом відгуку (0,125 мс), окремими регуляторами для керування відтворенням мультимедійних файлів та підставкою під зап'ястя з розсіювачем світла.

ДИСПЛЕЙ ANIME MATRIX™

Клавіатура ROG Strix Flare II Animate оснащена світлодіодним дисплеєм AniMe Matrix™, що складається з 312 програмованих міні-світлодіодів. Він дозволяє відображати персоналізовані зображення та анімацію, інформувати про стан системи, створювати ефект аудіовізуалізації та відтворювати індикатори налаштування, наприклад налаштування рівня яскравості та режимів RGB-підсвічування клавіатури. На цей дисплей також можна вивести рівень заряду акумулятора ноутбука, сповіщення про пошту, поточні час і дату.

Анімація
Аудіовізуалізація
Індикатори налаштування
Системна інформація
СТИЛЬНА ТА ЕРГОНОМІЧНА

Підставка для зап’ястя має вбудований розсіювач світла, який пропускає світло після під’єднання підставки до клавіатури.

ПІД’ЄДНАННЯ ПІДСТАВКИ ПІД ЗАП’ЯСТЯ

1. Від’єднайте від клавіатури розсіювач світла.

2. Розмістіть розсіювач у підставці в положенні для зберігання.

3. Під’єднайте підставку під зап’ястя до клавіатури.

ІНТУЇТИВНЕ КЕРУВАННЯ

Металеві мультимедійні клавіші розміщені так, щоб завжди бути під рукою. Крім того, їх можна запрограмувати для використання в ролі «гарячих» клавіш. Коліщатко дає змогу налаштовувати гучність і вимикати звук, а окремий поворотний регулятор — повторно відтворювати й пропускати треки, розпочинати та призупиняти їх відтворення.

МИТТЄВИЙ ВІДГУК

Високошвидкісний USB-контролер забезпечує частоту опитування 8000 Гц, яка оновлює введені дані до 8 разів швидше, ніж клавіатури конкурентів, зменшуючи затримку з 1 мс до всього 0,125 мс.

МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ ROG NX

Механічні перемикачі ROG NX зі змащеним штоком для плавного ходу, змащеним корпусом основи для усунення шумів під час руху пружини, швидким спрацьовуванням та оптимізованими інженерами ROG кривими зусилля для чудового й стабільного тактильного відчуття під час натискання клавіш.

RED
ЛІНІЙНИЙ ВІДГУК, ШВИДКЕ СПРАЦЬОВУВАННЯ

Механічні перемикачі ROG NX Red спрацьовують на відстані 1,8 мм. Клавіша починає рух при застосуванні сили в 40 гс, що запобігає випадковому натисканню. Для спрацьовування потрібна сила в 55 гс – оптимально для чіткого тактильного відгуку. Таким чином, перемикачі ROG NX Red забезпечують плавний рух і миттєве спрацьовування клавіш.

1,8 мм

Точка спрацьовування

40 гс

Початкова сила

55 мм

Повна сила

УДОСКОНАЛЕНІ ПЕРЕМИКАЧІ
КОВПАЧКИ ROG PBT DOUBLESHOT

Ковпачки ROG, виготовлені з PBT-пластика методом лиття під тиском, забезпечують довговічність і тактильні відчуття продукту преміум-класу. Клавіші мають оптимізовану для ігор конструкцію: використовуються ковпачки середньої висоти й більш укорочений шток у порівнянні з іншими рішеннями для зменшення розгойдування клавіш і підвищення комфорту користувача.

ЗМІННІ ПЕРЕМИКАЧІ

Установіть перемикачі бажаного типу, щоб отримати оптимальні відчуття* під час натискання.

* Незважаючи на те, що перемикачі підтримують «гарячу» заміну, ми рекомендуємо не міняти перемикачі, поки клавіатура ввімкнена, щоб уникнути короткого замикання.

ЗВУКОПОГЛИНАЛЬНА ПІНА

Піна поглинає різні звуки й відлуння для покращення акустичних характеристик.

СТАБІЛІЗІТОР ПЕРЕМИКАЧІВ ROG

Спеціально оптимізований і змащений стабілізатор перемикачів значно зменшує тертя при натисканні клавіш у порівнянні з традиційними механізмами стабілізатора. Це забезпечує плавне та стабільне натискання клавіш для таких довших клавіш, як клавіші пробілу, Shift та Enter.

AURA SYNC

Клавіатура наділена повноколірним підсвічуванням Aura, яка налаштовується індивідуально для кожної клавіші й синхронізується з іншими Aura-сумісними пристроями навіть при підключенні.

Статичне

Дихання

Цикл

Веселка

Зоряна ніч

Стробування

Музика

Адаптивне

Темінь

Smart

ARMOURY CRATE

Armoury Crate — це єдиний програмний центр керування системою та підсвічуванням. З його допомогою можна також на свій смак налаштувати параметри клавіатури: створити профілі з налаштуваннями для різних програм, запрограмувати клавіші, записати макроси тощо. Armory Crate також дає змогу встановлювати власні зображення та анімацію, аудіовізуалізацію або моніторинг стану системи для піксельного дисплея ROG Strix Flare II Animate.

ВБУДОВАНА ПАМ’ЯТЬ

До шести профілів (зокрема 5 профілів користувача), які можна використовувати в будь-який час.

РОЗПІЗНАВАННЯ
ОДНОЧАСНОГО
НАТИСКАННЯ

Клавіатура здатна коректно обробляти будь-яку кількість одночасних натискань клавіш.

БЛОКУВАННЯ КНОПКИ
WINDOWS

Відключення кнопки Windows одним натисканням для комфорту у грі.

ЗАПИС МАКРОСІВ
«НА ЛЬОТУ»

Клавіші з можливістю програмування (запису макросів) не виходячи з гри..

ДОДАТКОВИЙ
ПОРТ USB

Для підключення ще одного периферійного пристрою або заряджання мобільного гаджета клавіатура має наскрізний порт USB 2.0.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів