Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Велика побутова техніка - Винні шафи - Philco - Холодильник для вина, 82x59x57, холод.відд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, підсвітка, чорний

Philco Холодильник для вина, 82x59x57, холод.відд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, підсвітка, чорний

код товару: PW38GDFB
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philco Холодильник для вина, 82x59x57, холод.відд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, підсвітка, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Місткість пляшок ( ки ) 38
Клас енергоспоживання G
Об`єм 116 л
Кількість температурних зон 2
Управління сенсорне
Мін. температура 5 °С
Макс. температура 20°С
Можливості блокування від дітей
компресорне охолодження
вбудована ручка
система захисту від замерзання /за допомогою обігріву PTC внутрішня температура автоматично збільшується при зниженні зовнішньої температури навколишнього середовища, що знижує споживання енергії, водночас ця функція запобігає запотіванню дверного скла
активний вентилятор
Двері зі скла з УФ-фільтром /із чорною рамою шириною 48 мм
Внутрішнє освітлення LED, біле
Дисплей
Колір чорний
Матеріал полиць дерев'яні /бук
Рівень шуму 40 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 82 х 59.5 х 57 см
Вага 48 кг
Основні
Місткість пляшок ( ки ) 38
Клас енергоспоживання G
Об`єм 116 л
Кількість температурних зон 2
Управління сенсорне
Мін. температура 5 °С
Макс. температура 20°С
Клімат клас СТ-Н
Функції
Можливості блокування від дітей
компресорне охолодження
вбудована ручка
система захисту від замерзання /за допомогою обігріву PTC внутрішня температура автоматично збільшується при зниженні зовнішньої температури навколишнього середовища, що знижує споживання енергії, водночас ця функція запобігає запотіванню дверного скла
активний вентилятор
Додатково
Кількість полиць на напрямних 12
Двері зі скла з УФ-фільтром /із чорною рамою шириною 48 мм
Річне споживання енергії 142 кВтг
Внутрішнє освітлення LED, біле
Дисплей
Вугільний фільтр
Додатково Вологість у приміщенні: від 50% до 80%
Висувні ящики
Знімний плінтус
Фізичні
Колір чорний
Матеріал полиць дерев'яні /бук
Рівень шуму 40 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 82 х 59.5 х 57 см
Вага 48 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 660 мм
Висота 880 мм
Довжина 640 мм
Вага 47.00 кг
Об'єм 0.3717 м3
Холодильник для вина Philco PW38GDFB має достатньо просторий дизайн, який дозволяє зберігати велику кількість пляшок вина. Зовнішній вигляд холодильника вражає своїм сучасним стилем і стійким до подряпин чорним корпусом. Philco PW38GDFB може вмістити до 38 пляшок вина, забезпечуючи достатньо місця для різних сортів і видів вина. Внутрішній простір холодильника розбитий на кілька полиць, які можна регулювати за висотою, щоб забезпечити оптимальне розміщення пляшок.
46161 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Philco Холодильник для вина, 82x59x57, холод.відд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, підсвітка, чорний:
Mekka
Холодильник Philco для вина, 82x59x57, холод.отд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, подсветка, черный (PW38GDFB)
eco-servis
Philco Холодильник для вина, 82x59x57, холод.отд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, подсветка, черный
Скарби (ckapbu.com)
Холодильник Philco, Black (PW38GDFB)
Освітлення:

  • Внутрішній простір холодильника освітлений LED-підсвіткою, яка не тільки створює приємну атмосферу, але й не випромінює тепла, що може впливати на якість вина.
  • LED-освітлення дозволяє легко бачити пляшки вина, навіть у темних умовах.

Зберігайте вино правильно з Philco

Поціновувачі вина знають, що цей напій не можна зберігати у звичайному холодильнику. На це є причини.

По-перше, температура для вина має бути набагато вищою, ніж для продуктів. Якщо вино планують зберігати не більше як півтора року, то допустимою є температура від +16 до +18 °C. За такої температури напій дозріває швидше, ніж за 10-12 °C, але він трохи програватиме за смаковими якостями. За температури від +8 до +10 °C вино не розвивається. Оптимальна температура для зберігання вина – від +10 до +14 °C.

По-друге, вино не зносить вплив світла. Завдяки суцільним дверцятам або дверцятам із тонованим склом винна шафа «врятує» від шкідливих ультра­фіолетових променів, які порушують процес старіння алкогольного напою.

По-третє, мікровібрації побутового холодильника можуть призвести до утворення осаду. Для цього винні шафи оснащують спеціальними компресорами та вентиляторами з низьким рівнем вібрацій. Дерев’яні полиці також добре впораються з поглинанням незначних коливань.

Вологість і положення під час зберігання

Інший важливий аспект: холодильник для вина має убезпечити напої від окислення, тобто від потрапляння повітря в пляшки. Найчастіше це стається через розсихання пробки. Аби цьому запобігти, вино зберігають лежачи або під кутом.

Звичайний холодильник не може підтримувати необхідний рівень вологості, що також є важливим для зберігання вина: оптимальний діапазон воло­гості – у межах 50-75 %. Якщо ж її рівень нижчий, пробка висохне та почне пропускати повітря ­всередину, тоді як за високої вологості пробка може запліснявіти.

Винна шафа для дому

Винотеки Philcо оснащені унікальною технологією, яка забезпечує постійну циркуляцію повітря всередині, завдяки чому винні шафи підтримують оптимальну температуру в усіх зонах, тож і пляшки вина можуть «відпочивати» там, як у винному льосі.

Винні холодильники для дому бувають компресорні й термоелектричні, можуть різнитися за розміром і способом встановлення (окремо стоячі або вбудовані). Також такі пристрої можуть мати кілька температурних зон. Зазвичай виробники вказують максимальну кількість пляшок, що вміщує винотека. Умовним мірилом є стандартна пляшка «Бордо» об’ємом 0,7 л.

Термоелектричні холодильники вирізняються низькою вартістю, браком вібрацій і шуму. Але такі винні шафи не згодяться для вбудовування в нішу. Їх також не використовують для довгострокового зберігання вина. Здебільшого вони мають невеликий розмір: приблизна ємність становить 50 л – вдасться вмістити до 12 пляшок.

Якщо бажаєте зберігати білі вина окремо від червоних або довести напій до потрібної ­температури перед подаванням, то варто придивитися до шафи з кількома зонами охолодження.

Переваги вбудованих моделей

Більшість користувачів віддає перевагу винній шафі, яку вбудовують. Це і зручніше, і естетичніше. Встановлюють холодильники зазвичай або під стільницею, або в ніші на висоті, комфортній для відкривання. Для вбудовування в меблі згодяться холодильники саме з компресорами. Перевагами таких пристроїв можна вважати надійність та ефективність процесу охолодження, а недоліками – шум і вартість.

Важливо! Винна шафа підтримує сталу температуру, адже компресор не відключається на певний час, тому енергоспоживання таких холодильників є доволі високим.

Винотека Philco PW 38 GDFB

PW 38 GDFB – двозонна винна шафа, яка вміщує 38 пляшок, має дверцята із замками. Її можна вбудувати в кухонний гарнітур або встановити окремо.

Холодильник для напоїв підтримує бажаний температурний режим у діапазоні від +5 °C до +20 °C у двох зонах. Модель оснащено потрійними скляними дверцятами із захистом від УФ-випромінювання та компресором для зменшення вібрації. Крім того, PW 38 GDFB має функцію Winter Care – систему захисту для запобігання обледенінню. Система Frost-free: за допомогою нагрівального елемента PTC температура всередині автоматично підвищується в разі зниження температури довкілля, зменшую­чи споживання електроенергії. Водночас ця функція запобігає запотіванню скла дверей.

Винотека Philco PW 166 GD

PW 166 GD – двозонна винна шафа із сенсорним керуванням, яка вміщує 166 пляшок вина й оснащена цифровим індикатором заданої температури, стане ефектним доповненням до інтер’єру.

Винотека має потрійні скляні дверцята із замком і захистом від ультрафіолетових променів і дисплей. Також конструкцією передбачено компресор для зменшення вібрації та нагрівач для компенсації перепадів температури довкілля. До того ж модель оснащена функцією Winter Care – системою захисту для запобігання обледенінню.

Якщо цінуєте гарні вина та полюбляєте привозити з подорожей кілька пляшок або колекціонуєте цей напій, холодильник для зберігання стане вигідною купівлею. Винна шафа не тільки допоможе зберігати смакові якості напою впродовж тривалого часу, але й дасть змогу його благородно зістарити..

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів