Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Набір VI Proskill Battle Set Лютий Дракон і Палаючий Бойовий Ведмідь (Fury Wave Dragon vs Blazing War Bear)

Infinity Nado Набір VI Proskill Battle Set Лютий Дракон і Палаючий Бойовий Ведмідь (Fury Wave Dragon vs Blazing War Bear)

код товару: EU654281
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Infinity Nado Набір VI Proskill Battle Set Лютий Дракон і Палаючий Бойовий Ведмідь (Fury Wave Dragon vs Blazing War Bear):
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
Матеріал метал
пластик
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
В комплекті інструкція
дзиґа /2 шт
ключ для складання /2 шт
батарейки /LR41х6 шт
лаунчер /2 шт
збірна арена
Особливості Взаємозамінні компоненти /серії Proskill
LED-підсвічування аватару дзиґи
Фізичні
Матеріал метал
пластик
Розміри упаковки 45 х 45 х 12,5 см
Гарантія
Гарантія 14 днів
Infinity Nado VI Proskill Battle Set – ігровий набір із дзиґами нового VI покоління серії Proskill із можливістю вибору характеру їхньої поведінки на арені. З огляду на це незабутні емоції від ще більш видовищних і цікавих поєдинків гарантовано! Абсолютно нова система запуску дзиґ на арену реалізована за допомогою епічного лаунчера у формі меча, пускова система якого гарантує контрольований швидкісний старт з одночасним обертанням.
Де купити: Infinity Nado Набір VI Proskill Battle Set Лютий Дракон і Палаючий Бойовий Ведмідь (Fury Wave Dragon vs Blazing War Bear):
Скарби (ckapbu.com)
Набор Auldey EU654281 Nado VI Proskill Battle Set Яростный Дракон и Пылающий Боевой Медведь
Вдосконалений лаунчер-меч
Новий пусковий пристрій має форму бойового меча. Окрім дизайну, змін зазнав спосіб встановлення і прискорення дзиґи: відтепер процес встановлення і фіксації дзиґи в лаунчері став ще простішим, а прискорення відбувається за новим принципом, що забезпечує високий рівень контролю і приголомшливу потужність запуску. Також удосконалено пусковий пристрій: його оснащено механізмом, за допомогою якого можливий запуск дзиґи як за часовою стрілкою, так і проти, – ще більше комбінацій для переможної стратегії.

Оновлена конструкція дзиґи
Оновлена дзиґа серії Proskill Pack має чотири основні компоненти: основа з LED-підсвічуванням (ексклюзивний аватар), металеве верхнє кільце, металеве нижнє кільце й основа.
Завдяки технологічній конструкції елементів дзиґи, її можна переконструювати, змінивши в такий спосіб характер її поведінки на арені, наприклад: із витривалої на захисну чи з балансувальної на атакувальну.
LED-підсвічування аватара активується під час прискорення дзиґи, що робить битву епічнішою.

Нова конфігурація дзиґи для простішого збирання
Створіть власний унікальний Nado, адже елементи дзиґи взаємозамінні з іншими елементами дзиґ серії Proskill.

У наборі: дві дзиґи Лютий Дракон і Палаючий Бойовий Ведмідь, два пускових лаунчери у формі вдосконалених мечів та ігрова арена.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів