Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Microlab Pro 3 Wooden Dark:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип 2.0
Частотний діапазон 135 - 20000
Сумарна потужність 90 Вт
Додатково Консоль управління звуком
Пульт ДУ беспроводной
Колір обробки чорний
Матеріал обробки MDF
Основні
Тип 2.0
Частотний діапазон 135 - 20000
Сумарна потужність 90 Вт
Технічні
Екранування
Фазоинвертор
Співвідношення сигнал / шум 65 дБ
Потужність
Фронт 45 Вт/канал 1" + 8"
Додатково
Додатково Консоль управління звуком
Пульт ДУ беспроводной
Інтерфейси
Інтерфейси Лінійний вхід /x4 RCA
Лінійний вихід /затискачі
Загальне
Колір обробки чорний
Матеріал обробки MDF
Фізичні
Вага 22.5 кг
Розміри фронтальних колонок (ШхВхГ) 285 x 385 x 265 мм
Розміри центрального каналу 90 x 252 x 315 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 620 мм
Висота 570 мм
Довжина 360 мм
Вага 26.25 кг
Об'єм 0.1272 м3
Тип:2.0; Сумарна потужність:90 Вт; Додатково:Консоль управління звуком; Колір обробки:чорний; Матеріал обробки:MDF;
немає в наявності
Активуйте звук на повну! Універсальна акустична стереосистема Microlab Pro 3

Бажаєте насолоджуватись якісним звуком під час перегляду улюбленого фільму чи прослуховування музики, аби ніщо не відволікало від захопливого сюжету. Стереосистема Microlab Pro 3 створена саме для цього: допоможе розчути кожен звук та момент, водночас є зручною у керуванні та не вимагає складного підключення. Детальніше – в огляді.

Особливості

  • Стереосистема з підсилювачем: потужне та чисте звучання
  • Потужність 90 Вт: можна ставити поруч з монітором або телевізором, не побоюючись перешкод
  • До системи можна підключати одночасно два різних джерела звуку (наприклад, телевізор і комп’ютер)
  • Магнітний захист (екранування): зовнішній підсилювач дозволяє повністю розкрити потенціал колонок
  • Стильний зовнішній вигляд, що пасуватиме до будь-якого інтер’єру
  • Корпус виконаний з темного дерева для досягнення чистого звуку

Microlab 

Компанія Microlab має довгу історію, адже заснована у 1988 році та зорієнтована на виробництво акустичних систем для комп’ютерів. Проте, бренд постійно розширює асортимент власної продукції, пропонуючи вибагливим меломанам не тільки компактні варіанти акустики для ПК, але й потужні акустичні стереосистеми для домашнього використання, що допоможуть створити звучання як у справжньому кінотеатрі з незабутньою атмосферою виру подій.

Комплектація

У стандартний комплект акустичної системи Microlab Pro 3 входить підсилювач, два сателіти, пульт дистанційного керування, гарантійний талон та інструкція.

Дизайн

Зовнішній вигляд стереосистеми Microlab Pro 3 приємно вразив. Не випадково дана серія має маркуванням Pro, адже вона цілком і повністю має вигляд професійної акустики. І дійсно, корпус моделі виконаний з темного дерева, а всередині встановлений повстяний поглинач для більш насиченого та чистого звучання. Завдяки універсальному зовнішньому вигляду у темному рішенні Microlab Pro 3 пасуватиме до будь-якого інтер’єру.

З оригінальних особливостей стереосистеми Pro 3, що точно не залишить без уваги яскравих особистостей та справжніх модників, є жовтий колір дифузора. А знімна чорна декоративна панель з логотипом Microlab у нижній частині, дозволяє перетворювати зовнішній вигляд моделі c класичного на Hi-Fi аудіо. Тому якщо ви забажаєте більш класичний вигляд стереосистеми, темна панель допоможе у цьому питанні, водночас якщо прагнете яскравості та оригінальності, то жовтий дифузор забезпечить це гарантовано.

Так, габарити фронтальних колонок (сателітів) досить великого розміру та становлять 265 x 285 x 385 мм. Водночас підсилювач має середні розміри, що складає 90 x 315 x 252 мм. Сама система стійка завдяки гумовим ніжкам, що розташовуються знизу корпусу. Тому можна влаштовувати гучну вечірку та не хвилюватись, що стереосистема перевернеться або впаде у найзапальнішу мить.

Функціонал

Модель Microlab Pro 3 проста та зручна у керуванні. Так, на передній пластиковій панелі підсилювача знаходиться екран з індикацією режимів, регулятор гучності, а також кнопки включення живлення та вибору режимів комутації. На задній стороні підсилювача маємо механічні затискачі для підключення колонок і два лінійних входи (штекер-RCA).

Для більшої зручності у комплект входить пульт дистанційного керування, що дозволяє використовувати повні можливості регулювання різними режимами та параметрами стереосистеми.

Крім того, ще однією приємною особливістю є те, що до системи Pro 3 можна підключати одночасно два різних джерела звуку (наприклад, телевізор і комп'ютер), вибір між якими здійснюється одним дотиком на панелі підсилювача або на пульті дистанційного керування.

Щодо звучання, то в акустиці Microlab Pro 3 сподобались середні частоти, звук відкритий та яскравий. Високих та низьких частот також сповна вистачає. З рок та поп-музикою колонки впорались відмінно, звучання було ясним, чистим та мало хорошу деталізацію. Загалом стереосистема Microlab Pro 3 грає більш ніж добре, виробнику вдалось створити якісні колонки, що наближаються до еталонного звучання, що оцінить вибагливий меломан.

Висновок

Отже, Microlab Pro 3 зарекомендувала себе як хороша та головне універсальна стереосистема з хорошим звучанням, що прекрасно підходить для створення ідеальної атмосфери під час затятого змагання в комп’ютерних іграх, прослуховування улюбленої музики або перегляду фільмів.

Технічні характеристики:

  • Код товару: PRO-3-Dark
  • Модель: Microlab Pro 3
  • Тип: 2.0
  • Сумарна потужність: 90 Вт (45x2 Вт)
  • Частотний діапазон: 35-20 000 Гц
  • Додатково: консоль управління звуком
  • Пульт дистанційного керування (1шт.)
  • Колір: темне дерево
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів