Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Microlab Колонки 2.1 M-223 Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип 2.1
Частотний діапазон 35 - 20000
Сумарна потужність 17 Вт
Сабвуфер 9 Вт 4"
Додатково регулювання ВЧ
Регулювання НЧ
Регулятор гучності
Колір обробки чорний
Матеріал обробки MDF
пластик
Розміри сабвуфера 155 x 228 x 285 мм
Основні
Тип 2.1
Частотний діапазон 35 - 20000
Сумарна потужність 17 Вт
Технічні
Екранування
Фазоинвертор
Співвідношення сигнал / шум 75 дБ
Потужність
Фронт 4 Вт/канал 2.5"
Сабвуфер 9 Вт 4"
Додатково
Додатково регулювання ВЧ
Регулювання НЧ
Регулятор гучності
Інтерфейси
Інтерфейси Лінійний вхід /x2 RCA
Лінійний вихід /x2 RCA
Загальне
Колір обробки чорний
Матеріал обробки MDF
пластик
Фізичні
Вага 3.6 кг
Розміри фронтальних колонок (ШхВхГ) 89 x 152 x 97 мм
Розміри сабвуфера 155 x 228 x 285 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 360 мм
Довжина 310 мм
Вага 3.90 кг
Об'єм 0.0223 м3
Акустична система 2.1 Microlab M-223 із вбудованим підсилювачем. Корпуси колонок виконані у класичному стилі. Лицьові панелі сабвуфера та сателітів оздоблені глянсовим пластиком. Регулятори рівня гучності, басу та балансу на лицьовій пенілі сабвуфера. Ідеально підходить для мультимедійних розваг.
2269 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Microlab Колонки 2.1 M-223 Black:
Інтернет магазини
Comtrading
Колонки MICROLAB 2.1 M-223 Black
Iphouse.com.ua
Колонки MICROLAB 2.1 M-223 Black
Itbox
Акустическая система Microlab M-223 black
Ktc.ua
Колонки Microlab M-223 Black
Mekka
Акустическая система MICROLAB 2.1, 17W, mini-jack, черный (M-223)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Акустическая система 2.1 MICROLAB M-223 black (M-223)
Epicentr
Акустическая система Microlab M-223 2.1 black
Features:   

- Elegant and powerful 2.1 subwoofer system with depth and full range audio performances
- Deep bass subwoofer and crystal clear satellites in carefully designed cabinets
- Front panel with individual bass, treble and master volume controls
- Bass reflex designfor efficient subwoofer performances
- Made with quality sound handling materials for superb sound handling characteristics.

Microlab M-223 – краще один раз почути, ніж 100 разів побачити!

Будь-який момент у житті можна пережити на повну додавши музики. І не важливо у якому настрої ви зараз знаходитесь. Адже з улюбленим треком ви відчуєте всю гамму відтінків своїх емоції. Правда, було б непогано, щоб якість звуку була також на висоті. У іншому випадку, який би не був улюблений трек чи у якому максимально хорошому настрої ви б не перебували, поганий звук може зіграти проти вас.

Саме тому для поціновувачів якісного саунду, ще й не за всі гроші світу, ми пропонуємо оглянути мультимедійну систему від Microlab - M-223.

Ми вже оглядали раніше такі новинки від Microlab, як-от: MICROLAB X-3 та MICROLAB X-1, що вразили нас своїм потужним звучанням, тому цікаво чим на цей раз здивує Microlab M-223.

Особливості:

  • Хороша реалізація темброблока, функція налаштування не тільки НЧ, але і ВЧ
  • Приємний і теплий звук СЧ і ВЧ за рахунок корпусу сателітів з МДФ
  • Сфокусоване і цільне звучання низів
  • Відсутність вібрації і брязкоту (гумові ніжки, якість збірки і матеріалів)

Microlab

Microlab Technology – компанія, що відома у світі як постачальник акустичних систем стереокласу (класи 2.1 і 5.1), а також периферійних пристроїв для комп'ютерів. Продукти компанії створюються досвідченими професіоналами в області акустики та дизайну. Крім того, в компанії діє жорстка система контролю якості.

Продукти, що випускаються під знаком Microlab Technology, користуються популярністю в 40 країнах світу. Виробник не раз відзначався нагородами міжнародного рівня, має 19 нагород, а також сертифікати якості.

Комплектація

Комплект M-223 складається з двох сателітів і сабвуфера, що є ідеальним варіантом для домашнього використання. Також в коробці ви знайдете гарантійний талон та інструкцію з експлуатації.

Дизайн

Зовнішнім вигляд M-223 приємно вразив і повністю задовольнив мій естетичний смак. Мінімалістичні геометричні форми, відтінки чорних кольорів зі срібними регуляторами та поєднання глянцевої та матової поверхні. Як на мене, такий дизайн – це завжди безпрограшний варіант для будь-якого стилю квартири чи будинку. Виглядає це все дійсно стильно та урбаністично. Тому пасуватиме як для поціновувачів класичного стилю, так і для тих, хто слідкує за новими модними трендами.

Функціонал

M-223 - це класична система лінійки 2.1 Microlab. Сабвуфер має правильну конструкцію. Адже всі стінки товсті, а місця з'єднань - жорсткі та акуратні.

Зазначу, що хоча M-223 це акустична система не преміального класу та налаштування звуку тут на досить високому рівні. Адже звучання дійсно змінюється дуже тонко і його можна відрегулювати на свій смак. Повноцінний функціональний темброблок в цій моделі точно не для галочки, і це величезний плюс для аудіофілів. Жодних хрипів чи шорохів під час роботи темброблоку не було виявлено.

Конденсатори в M-223 - електролітичні 2.2 мкФ 50 V - 4 шт. Крім того, тут застосовуються дві пари поліестерових термостійких конденсаторів 2A472J і пара одношарових керамічних дискових конденсаторів.

Дифузор (9,5 см) конусного типу. Не зважаючи на матеріали, пристрій досить жорсткий, у верхній частині покритий спеціальним лаком, зсередини (на дотик) матеріал нагадує тканину або склотканину, тому що має сітчасту, жорстку поверхню. Варіант між м'яким і жорстким матеріалом дають більше спотворень, але мають нижчий резонанс.

Підвіс динаміка зроблений з м'якої гуми, що забезпечує порівняно низьку резонансну частоту, тобто надає високу гнучкість.

На нижньому фланці динаміка знаходиться подвійна магнітна система для підвищення віддачі та зниження нерівномірність АЧХ, для підвищення звукового тиску при однаковій потужності, що підводиться.

На нижньому магніті позначена характеристика опору - 6 Ом, а номінальна заявлена ​​виробником потужність - 9 Вт

Сателіти мають дуже просту конструкцію, але всі стінки з МДФ  - 4 мм, що є не типовим для доступних за ціною пристроїв. Елементи корпусу жорсткі і ретельно склеєні.

Внутрішній простір корпусу: 7,5х13,5х7 см.

Якість матеріалів динаміків аналогічна якості динаміка сабвуфера, але пилозахисний ковпачок більше нагадує тонку пластикову плівку.

Діаметр дифузора - 6 см. Номінальна заявлена ​​виробником потужність - 4 Вт. Та має таку ж подвійну магнітну систему, що і на НЧ динаміці.

З конструкції системи видно, що елементна база хороша для свого класу. До акуратності та при складанні ніяких зауважень немає.

Схема підсилювача з вихідною потужністю 17 Вт побудована на простій інтегральній мікросхемі TDA2025. Під кожним радіатором знаходиться по одній мікросхемі підсилювача. Між мікросхемами та радіаторами розташовується шар термопасти для кращого теплообміну.

Елементна база конденсаторів: плівкові, тип 2A154J і електролітичні. Близько десятка одношарових керамічних дискових конденсаторів малої місткості розосереджені по всій платі - біля електролітичних, тому що останні недостатньо ефективно справляються з високочастотними перешкодами (мають паразитну індуктивність).

Трансформатор на Ш-подібному каркасі, встановлений на демпфуючу гумову прокладку - працює тихо, клацань гудіння під час роботи Microlab M-223 немає.

При загальній вихідній потужності в 17 Вт RMS не варто очікувати гучності та напору. М-223 призначена для компактного приміщення (не більше 6-8 м2).

Висновок

Microlab M223 - це доступна 2.1 акустика в мініатюрі, що не претендує на якість преміального цінника, але має все щоб задовольнити затятого меломана чи аудіофіла за невисоку вартість.  Акустична система M223 має жорстку та міцну конструкцію, а монтаж всіх елементів дуже акуратний. Така система підходить для досить невеликого приміщення. А якість звуку системи впорається з відтворенням фільмів, ігор, а також з улюбленою музикою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів