Іграшки Same Toy: найкраща компанія до Новорічних свят

Главная Новости Іграшки Same Toy: найкраща компанія до Новорічних свят
25.11.2020

Одне з найочікуваніших та казкових свят не лише для дітей, а й для дорослих невпинно наближається. І це, безперечно, Новий рік! Тому саме час замислитись про гостинці під ялинку, що точно піднімуть настрій та подарують усмішку кожному у святкову ніч. Пропонуємо вашій увазі надзвичайно милі іграшки від бренду Same Toy у вигляді Корівки або Бичка, що є символом Нового 2021 року.

Так, за східним календарем покровителем 2021 року є Білий Металевий Бик, що уособлює собою справжню мудрість, шляхетність та рішучість. Тому якщо бажаєте, щоб ваш майбутній Новий рік був максимально успішним та щасливим, не зайвим буде мати в оселі його символ. Тож у каталозі ERC представлені різноманітні м’які іграшки Same Toy у вигляді кумедних корівок та бичків, що точно варті вашої уваги та неодмінно потішать малечу!

Same Toy Корова/Бик (сірий) 18см

Унікальна м'яка іграшка Same Toy у вигляді сірого Бичка неодмінно викличе посмішку у кожного, хто її побачить. Іграшка має здивований вираз обличчя, великі очі, смішні вуха та невеликий чубчик. Всі елементи детально опрацьовані. Іграшка виконана з якісного та безпечного матеріалу, м'яка і приємна на дотик. Завдяки трикутній формі її зручно тримати в руках і брати її з собою на прогулянку, в дитячий садок або в автомобіль. Іграшка стане хорошим подарунком і прикрасить інтер'єр дитячої кімнати.

Same Toy Корова/Бик (чорно-білий) 18см

М'яка іграшка Same Toy у вигляді кумедної Корівки може стати улюбленою для вашої дитини. Завдяки трикутній формі з нею можна грати або використовувати для сюжетно-рольових ігор. Іграшка має оригінальну зовнішність, виконана з м'якого плюшевого матеріалу з ворсом на голові. Основний колір - білий, є вставки з червоного і чорного плюшу, великий бежевий ніс і ріжки. Корівка виконана з якісного і безпечного матеріалу, м'яка і приємна на дотик. Розмір іграшки всього 18 см, вона зручно поміщається в дитячих ручках. Її можна брати з собою на прогулянку, в дитячий садок, в автомобіль, якщо плануєте далеку дорогу.

Same Toy Корова/Бик (чорно-білий) 24см

М'яка іграшка Same Toy у вигляді Корівки виглядає дуже оригінально. Її великі очі, голова, ріжки та тулуб привертають увагу барвистим поєднанням чорно-білих матеріалів і візерунків. На шиї - червоний шарф з принтом. Висота іграшки -24 см. Іграшка виконана з якісного та безпечного матеріалу, м'яка і приємна на дотик. Завдяки компактному розміру Корівку зручно брати з собою в дитячий садочок, на прогулянку чи в гості. М'які іграшки Same Toy - це поєднання цікавого дизайну та відмінної якості, які гідно оцінять і діти, і батьки. Іграшка стане хорошим подарунком і прикрасить інтер'єр дитячої кімнати.

Same Toy Корова/Бик (чорно-білий) 30см

Іграшка виглядає дуже мило та кумедно: великі очі, голова, ріжки та тулуб у чорно-білих візерунках, а на шиї - червоний шарф. Всі елементи детально продумані та опрацьовані. Особливості виробу: якісне пошиття, безпечні матеріали, оригінальний дизайн. Іграшка підходить як для хлопчиків, так і для дівчаток, навіть дорослі зрадіють такому подарунку.

Same Toy Корова/Бик (коричневий) 16см

М'яка іграшка Same Toy у вигляді коричневого Бика не залишить байдужим ні дорослих, ні дітей. Тим більше, що Бик є символом 2021 року. Основний колір - коричневий. Великі очі, ріжки і промальовані ніздрі надають іграшці оригінальну зовнішність. Іграшка виконана з якісного і безпечного матеріалу, м'яка та приємна на дотик. Висота Бичка - 16 см. Завдяки трикутній формі його зручно тримати в руках, а також використовувати для сюжетно-рольових ігор.

Товары из публикации
код товара: X1656/16A
нет в наличии
 
Мягкая игрушка Same Toy в виде коричневого Быка не оставит равнодушным ни взрослых, ни детей. Тем более, что Бык является символом 2021 года. Основной цвет – коричневый. Большие глаза, рожки и прорисованные ноздри придают игрушке оригинальную внешность. Игрушка выполнена из качественного и безопасного материала, мягкая и приятная на ощупь. Высота Бычка – 16 см. Благодаря треугольной форме его удобно держать в руках, а также использовать для сюжетно-ролевых игр. Игрушка станет хорошим подарком и символом Нового 2021 года, еще и украсит интерьер детской комнаты.
код товара: A1057/24
174 грн*
нет в наличии
Мягкая игрушка Same Toy в виде Коровки выглядит очень оригинально. Ее большие глаза, голова, рожки и туловище привлекают внимание красочным сочетанием черно-белых материалов и узоров. На шее – красный шарф с принтом. Высота игрушки -24 см. Игрушка выполнена из качественного и безопасного материала, мягкая и приятная на ощупь. Благодаря компактному размеру Коровку удобно брать с собой в детский сад, на прогулку или в гости. Мягкие игрушки Same Toy — это сочетание интересного дизайна и отменного качества, которые по достоинству оценят и дети, и родители. Игрушка станет хорошим подарком и украсит интерьер детской комнаты.
код товара: A1057/30
192 грн*
нет в наличии
Мягкая игрушка Same Toy Коровка/Бык является символом 2021 года. Игрушка выглядит очень мило и забавно: большие глаза, голова, рожки и туловище в черно-белых узорах, а на шее – красный шарф. Все элементы детально продуманы и проработаны. Особенности изделия: качественный пошив, безопасные материалы, оригинальный дизайн. Игрушка подходит как для мальчиков, так и для девочек, даже взрослые обрадуются такому подарку. Высота игрушки - 30 см. Рекомендуемый возраст от 3 лет.
код товара: A1009/18
162 грн*
нет в наличии
Мягкая игрушка Same Toy в виде забавной Коровки может стать любимой для вашего ребенка. Благодаря треугольной форме ей можно играть или использовать для сюжетно-ролевых игр. Игрушка имеет оригинальную внешность, выполнена из мягкого плюшевого материала с ворсом на голове. Основной цвет – белый, имеются вставки из красного и черного плюша, большой бежевый нос и рожки. Коровка выполнена из качественного и безопасного материала, мягкая и приятная на ощупь. Размер игрушки всего 18 см, она удобно помещается в детских ручках. Ее можно брать с собой на прогулку, в детский сад, в автомобиль, если предстоит дальняя дорога. Игрушка станет хорошим подарком или украсит интерьер детской комнаты. Высота игрушки - 18 см. Рекомендуемый возраст от 3 лет.
код товара: A1004/18
162 грн*
нет в наличии
Уникальная мягкая игрушка Same Toy в виде серого Бычка непременно вызовет улыбку у каждого, кто ее увидит. Игрушка имеет удивленное выражение лица, большие глаза, смешные уши и небольшой чубчик. Все элементы детально проработаны. Игрушка выполнена из качественного и безопасного материала, мягкая и приятная на ощупь. Благодаря треугольной форме ее удобно держать в руках и брать ее с собой на прогулку, в детский сад, в автомобиль. Кроме того, Бык является символом 2021 года. Игрушка станет хорошим подарком и украсит интерьер детской комнаты.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров