Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Конструкторы - fischertechnik - Конструктор Динамика Набор дополнительных деталей Tuning Set

fischertechnik Конструктор Динамика Набор дополнительных деталей Tuning Set

код товара: FT-533873
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischertechnik Конструктор Динамика Набор дополнительных деталей Tuning Set:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид конструктор
Тип игры строительство
Возрастная группа от 7
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Серия конструктора Шариковая дорога
PROFI Dynamic
Цвет микс
черный
зеленый
красный
Основные
Вид конструктор
Тип игры строительство
Возрастная группа от 7
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Серия конструктора Шариковая дорога
PROFI Dynamic
Соединение деталей шипы трапециевидной формы/желобы
Количество деталей 180 шт
Материал пластик
Цвет микс
черный
зеленый
красный
Дополнительно
Упаковка 23 x 6.5 x 15 см
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Высота 60 мм
Длина 230 мм
Вес 0.35 кг
Объем 0.0021 м3
Додатковий набір до конструкторів серії «Динаміка» німецького бренду fischertechnik на 180 деталей рівня «Професіонал». З цим набором ви зможете удосконалювати ваші кулькові дороги, вигадувати нові, більш складні конструкції. Чітка та зрозуміла інструкція пропонує приклади застосування деталей у будівництві кулькових доріг. Серед деталей ви знайдете: металеві кульки, гнучкі рейки, кутові елементи, магнітні тримачі, складові елементи ланцюга. Додатковий набір постачається у надійній фірмовій коробці, її розміри – 23х15х6,5 см. Деталі вироблені у чорних, червоних та зелених кольорах – звичні кольори для конструкторів fischertechnik. Елементи набору вироблені із якісної пластмаси, деталі міцні, поєднання надійне, складати кулькові дороги – велике задоволення! Завдяки їм деталі просто поєднуються, та легко – роз’єднуються. Рекомендований вік: від 7 років.
нет в наличии
У коробці 180 таких елементів:
- металева кулька (8 шт.)
- гнучка направляюча 90 (10 шт.)
- гнучка направляюча 10 (4 шт.)
- кутова секція 90° (4 шт.)
- довга кутова рейка чорного кольору (2 шт.)
- маленька деталь-закрутка для з’єднання пластин (4 шт.)
- стрілочний перевід (2 шт.)
- елементи ланцюга (100 шт.)
- різноманітні конструкційні блоки для закріплення елементів дороги, забезпечення функціональності її елементів та для поєднання їх між собою (130 шт.)
- інструкція з прикладами складання моделей
- фірмовий буклет із зображенням серій конструкторів виробника
- гарантійний талон

Уроки будівництва та фізики для дітлахів
Деталі із додаткового набору дозволять розширити набір вже існуючого конструктора, зробити його більш складним та інакшим, ніж у інструкції. Конструктори серії «Динаміка» допоможуть дітям вивчити такі фізичні явища як інерція, прискорення, збереження енергії та імпульс. Дітлахи навчаться будувати складні кулькові дороги. У інструкції просто та чітко зображені способи використання та поєднання елементів набору. Принцип поєднання елементів простий та водночас надійний: трапецієвидні шипи блоків «засуваються» у їх жолоби. Набір передбачає будування дороги з поворотами, під кутом, з трампліном та конвеєром. Кулькові дороги будуть чудовою складовою дитячих сюжетно-рольових ігор.
Розвиваємо логіку та просторове мислення
Кулькові дороги, окрім розважальної, несуть велику розвиваючу функцію. Дітям необхідно буде проявити кмітливість, складаючи конструктор. Вони розвиватимуть моторику рук, уяву, логічне мислення, просторове відчуття, координацію рухів. Діти зрозумітимуть принцип будування кулькової дороги, значення кутів нахилу для прискорення кульки, магніту на ланцюгу для транспортування кульки, вплив стрілочного переводу на маршрут кульки. Використовуючи додатковий набір і фантазію, можна розширити звичний набір конструктора!

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров