Becks Plastilin Пластилин плавающий 65г. 21шт.

код товара: B102353
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Becks Plastilin Пластилин плавающий 65г. 21шт.:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Пластилин
Категория развития мелкая моторика
сенсорика
творческое развитие
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Пластилин
Тип Набор пластилина
Категория развития мелкая моторика
сенсорика
творческое развитие
Количество цветов 7 шт
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности плавающий
Упаковка картонная
Физические
Цвет зеленый
желтый
красный
синий
оранжевый
фиолетовый
белый
Вес 1365 г 21ед.*65г
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Высота 60 мм
Длина 120 мм
Вес 1.50 кг
Объем 0.0019 м3
Набору пластиліну німецького виробника Becks Plastilin цілком вистачить для втілення неймовірних задумів і створення різноманітних фігурок. У наборі 7 кольорів пластиліну. Кожного кольору по три відрізка вагою 65 г. Загалом у наборі 21 відрізок. Набір пластиліну у цупкій картонній коробі розміром 21 х 12,5 х 6 см. Цей пластилін можна доповнювати іншими наборами та аксесуарами виробника Becks Plastilin. Призначений для дітей, віком від трьох років.
нет в наличии
Безпечний матеріал
Німецький бренд Becks Plastilin піклується про якість своєї продукції, а також про здоров’я малюків. Пластилін абсолютно безпечний і нетоксичний. Навіть якщо дитина захоче скуштувати матеріал для творчості на смак, він не заподіє ніякої шкоди її здоров’ю. Пластилін виготовлений із безпечних мікрокристалічних восків, таких, що використовуються для виготовлення харчової та косметичної продукції. Також до складу входить безпечна парафінова олія. Не містить глютену і формальдегіду. Матеріал не має запаху. 
 
Користь ліплення для загального розвитку дитини
Ліплення з пластиліну – це ефективний спосіб розвитку моторики рук і злагодженої координації рухів. Під час корисного та цікавого заняття дитина активно проявляє винахідливість, фантазію, втілює у дійсність різні задуми і водночас виховує уважність і зосередженість. Яскраві відтінки матеріалу сприятимуть розвитку образного мислення.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров