Предыдущее
Следующее
Технические характеристики 2E E181 Dual Sim [Red]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип телефон, раскладной
Экран 2.4 ", 240x320, TN
Память (оперативная, встроенная) 32 МБ
Камера 0.3 Мп
Операционная система Проприетарная
Кол-во SIM-карт 2 SIM
Габариты (ВхШхТ) 118 мм x 53 мм x 13 мм
Вес 70 г
Тип
Тип устройства телефон
Тип корпуса раскладной
Ввод данных Цифровая клавиатура
Основные
Операционная система Проприетарная
Встроенная память 32 МБ
Слот для карт памяти microSD до 16GB
Стандарты связи GSM
2G
GSM 850
900
1800
1900
Кол-во SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карты Mini-SIM
Доступ в интернет WAP
GPRS
Основной дисплей
Тип дисплея Цветной
Тип матрицы TN
Диагональ 2.4 "
Разрешение дисплея 240x320 /QVGA
Количество цветов 6000 цветов
Цифровая камера
Основная камера 0.3 Мп VGA
Вспышка
Мультимедийные возможности
Мультимедиа Диктофон
FM-радио
MP3-плеер
Календарь
Будильник
Калькулятор
Секундомер
Фонарик
Игры /Tetris
eBook
Коммуникации
Коммуникации Bluetooth 2.1
SMS
Порты подключения
Порты подключения Наушники (3.5 мм)
MicroUSB
Питание
Тип аккумулятора Li-Ion
Ёмкость аккумулятора 1000 мАч
Особенности
Дополнительно Кнопка SOS
GSM трекер
Виброзвонок
Быстрый набор
Телефонная книга на 300 номеров
EASY MENU
Защита секретная папка для SMS
установка пароля на пункты меню
Физические
Материал Пластик
Цвет красный
Вес 70 г
Высота 118 мм
Ширина 53 мм
Толщина 13 мм
Комплектация Телефон
Зарядное устройство
Аккумулятор
Гарантийный талон
Руководство пользователя
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Высота 130 мм
Длина 70 мм
Вес 0.20 кг
Объем 0.0005 м3
Мобільний телефон у розкладному форм-факторі з великим дисплеєм, мультимедійними клавішами та режимом SOS.
нет в наличии
2E E181 випускається в двох кольорах – червоному та чорному, тому він підійде як чоловікам, так і жінкам. Акумулятор забезпечить до п’яти днів автономної роботи. Корпус телефону виконано з міцного полікарбонату з матовою текстурою.

На кришці розташовані індикатори заряду та повідомлень, а також 0,3-мегапіксельна камера зі спалахом. З особливостей також варто відзначити вбудований ліхтарик з окремою клавішею та вушко для ремінця.

Додаткова клавіша SOS включає гучну сирену, робить автодозвон на 3 номера, а також відправляє SMS з GSM даними розташування телефону (MCC/MNC/CELL/LAC).

«Мобільники» 2E для життя та надзвичайних пригод

Обрати мобільний телефон, звичайно, легше за смартфон, бо треба визначитися лише з розміром екрану, кнопками, кількістю телефонних номерів у пам’яті, наявністю, наприклад, ліхтарика та ціною. Але якщо на полиці стоїть декілька телефонів, які подобаються, як купити саме той? Для полегшення вибору виробники додають цікаві функції.

2E E180 найдоступніший телефон (708744071033)

Мобільний телефон 2E E180 — найдоступніший серед усіх моделей 2Е. Але серед конкурентів ціна — не основна перевага. Телефон з українською клавіатурою, режимом SOS та GSM-трекером стане у пригоді не тільки на роботі чи в надзвичайній ситуації, у ньому також встановлено три гри, які допоможуть згаяти час у черзі або міському транспорті. Також у телефоні є підтримка карти пам’яті, на яку можна записати txt-файли та насолоджуватися улюбленими книжками в дорозі чи вдома.

2E E280 з функцією обмеженого доступу до SMS (708744071071)

Серед класичних мобільних телефонів з великим дисплеєм можна виділити 2E E280: стильний, тонкий, приємний на дотик, оснащений не тільки класичними функціями (FM-радіо, MP3-плеєр, ліхтарик, ігри), а ще й можливістю налаштування конфіденційності, що уможливлює обмеження доступу до SMS. Ця функція корисна не тільки для зрадників, що ведуть таємні «листування». Саме в SMS-повідомленнях зберігається безліч інформації: повідомлення від банку про нарахування заробітної платні, дані про покупки в магазинах чи замовлення онлайн, адреси та виклики таксі.

Надійно захищений myPhone Hammer 3 (TEL000418, TEL000417)

Оглядаючи мобільні телефони, окрему увагу варто звернути на захищені гаджети. Це повинен бути не тільки засіб зв’язку, але й надійний помічник в екстремальних умовах, як, наприклад, myPhone Hammer 3: захищений від пилу та води за стандартом IP68, підтримує роботу FM-радіо без підключення гарнітури, оснащений функцією SOS: можна налаштувати гучну сирену, автодзвінок чи відправку SMS-повідомлень на три обрані номери. А ще телефон має стильний дизайн, тому придатний і для повсякденного використання.

«Бабусяфон» з фотоконтактами myPhone Halo 2 (TEL000323)

Якщо обирати телефон для старшого покоління, продавці звернуть увагу на «бабусяфони». Але деякі телефони з великими кнопками зовсім не зручні для людей похилого віку, бо шрифти в меню замалі чи підключення до зарядного пристрою з рознімом micro-USB стає цілою проблемою. Погодьтеся, великі кнопки потрібні найчастіше для набору нового номера, а основні контакти завжди записані в телефонній книжці. Мобільний телефон myPhone Halo 2 має типовий вигляд «бабусяфону», але серед основних переваг — можливість використання фотоконтактів (до речі, ця функція зручна і для дітей, які ще не вміють читати, тому це і «бебіфон»), гучна сирена й автодзвінок при натисканні кнопки SOS, а також настільна зарядна станція. myPhone Halo 2 червоного кольору завжди помітний на полиці чи столі, тому не треба витрачати час на пошуки телефону, особливо коли необхідно терміново викликати допомогу.

Стильний «фліп» з двома ліхтариками 2E E181 (708744071101, 708744071095)

Більшість телефонів, представлених на полицях, це моноблоки, але якщо потрібні великі кнопки та великий дисплей, зверніть увагу на телефон-розкладачку, новинку серед телефонів 2E — 2E E181. Модель у двох кольорах (чорному та червоному). Серед особливостей, які привернуть увагу: український алфавіт, дуже гучний динамік, зручна і зрозуміла клавіатура, пам’ять на 300 контактів (по два номери на кожен), великий дисплей, підтримка найпоширеніших на планеті батарей BL-5C. Наявність кнопки SOS, під час натискання якої включається гучна сирена, відбувається автодозвон на три номери і відправка SMS з GSM даними розташування телефону MCC/MNC/CELL/LAC. Завдяки цій унікальній «фічі» можна за лічені секунди визначити приблизне місцезнаходження людини, яка потребує допомоги. Також родзинка «фліпу» — два ліхтарики — спалах може служити ліхтариком, при тривалому натисканні на кнопку НУЛЬ + вмикається ще один яскравий світлодіод. Ліхтарики можуть працювати одночасно. FM-радіо працює без підключення гарнітури, є можливість запису ефіру в онлайні та за заданим розкладом. Внутрішня пам’ять 32 МБ, підтримка карт пам’яті microSD до 16 ГБ.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров