Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Genius ECam 8000 Full HD [Red]:
Основные параметры
Полный список параметров
Применение для компьютера
Интерфейс подключения USB
Разрешение видео FullHD
HD
VGA
Кол-во мегапикселей 2.0
Фокусировка фиксированный фокус
Разрешение видео 1280x720
640x480 /30 fps
1920x1080
Частота кадров 30 кадр/с
Габариты (ВхШхТ) 54.5 х 90.6 х 67.5 мм
Основные
Применение для компьютера
Интерфейс подключения USB
Втроенный микрофон
Матрица
Разрешение видео FullHD
HD
VGA
Кол-во мегапикселей 2.0
Фокусировка фиксированный фокус
Угол обзора 90 ° , поворот 360°
Камера
Разрешение видео 1280x720
640x480 /30 fps
1920x1080
Частота кадров 30 кадр/с
Формат файлов MPEG4
WMV
Особенности камеры Поворотный дизайн
Микрофоны (Tx)
Количество встроенный цифровой
Дополнительно
Особенности Plug and Play
Физические
Крепление Настольное
Прищепка
На штатив
Цвет красный
Габариты (ВхШхТ) 54.5 х 90.6 х 67.5 мм
Вес 82 г (включає в себе затиск і кабель)
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Высота 110 мм
Длина 50 мм
Вес 0.20 кг
Объем 0.0010 м3
Genius ECam 8000 Full HD позволяет делать реалистичные видео звонки, а с помощью цифрового микрофона получить чистый звук без фонового шума. Камера делает качественные фото и видео с невероятно насыщенным и четким цветом. Вы можете использовать камеру со штативом для различных вариантов размещения. Вращение на 360° позволяет использовать камеру из любого положения.
нет в наличии
Записуйте у форматі FULL HD 1080p

Формат FULL HD 1080p дозволяє випробувати незабутні враження з реалістичними відео дзвінками.

Осіння Genius-манія триває!

Так як мені на огляди потрапили одразу три продукти від Genius: клавітура Smart KB-101, веб-камери ECam 8000/QCam 600 та мишки ECO-8100, то хотілось би зробити узагальнений підсумок по цим товарам і сказати пару слів про сам бренд.

Отож, Genius – це основна торгова марка тайванської корпорації KYE Systems, яка займається виробництвом комп'ютерної периферії і була заснована ще в 1983 році із штаб-квартирою у місті  Тайбей (Тайвань). Genius має офіційні представництва в США, Великобританії, Німеччині та Китаї. До речі, компанія має також свій слоган: «Live with Ideas», який повністю відгукується у їх продукції, адже всі продукти допомагають, як мінімум, передавати і висвітлювати свої ідеї у світ!

Ну і пару слів по самим продуктам, які були у мене на огляді раніше.

Клавітура Smart KB-101

Клавіатура, яка приємно здивувала не тільки своєю вартістю, а й набором «смарт» функцій. «Смарт» додаток  SmartGenius  перетворює клавіатуру на дійсно розумний та вигідний вибір серед всіх інших. Тому, якщо вам потрібно активно користуватись клавіатурою для роботи чи інших особистих цілей, однозначно рекомендую до неї придивитись, перечитавши наш огляд!

Веб-камери ECam 8000 /QCam 600

Чесно кажучи, до веб-камери у мене одразу було прискіпливе відношення, адже часто вона є за замовчуванням у більшості пристроїв, які ми використовуємо, тому і виникало питання, для чого за неї потрібно окремо платити кошти. Та на практиці веб-камери змінили моє відношення, адже вони крім того, що справляються зі своїми функціями набагато краще, ніж наприклад, стандартна камера у моєму ноутбуці, ще й мають приємний вигляд, що не може не радувати око. А ще приємний бонус - веб камери легко вимикаються, якщо ви переживаєте, що за вашим особистим життям можуть слідкувати!

ECO-810

Мишки ECO-8100 для мене були найбільшим відкриттям! Адже вони дбають про екологію, економлячи при цьому ваші кошти, мають захист від стрибків напруги, чудово працюють на різних поверхнях із можливістю налаштувати її під себе та обрати колір мишки на свій смак. Отримати такий функціонал я, чесно кажучи, не очікував від «звичайної» мишки, хоча і на перший погляд вона вирізняється своїм дизайном та, повторюсь, гаммою кольорів!

Висновок

Отже, продукти від Genius  - вміють дивувати. Оскільки очікуєш, що це звичайні «рядові» пристрої за бюджетною ціною, а отримуєш далеко не простий функціонал, що завжди приємно дивує. У такі моменти ти розумієш, що продукція Genius створена для нас, щоб ми могли реалізовувати свої ідеї і не відволікатись на дрібниці, отримуючи від простих речей максимум! 

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров