Kaloo – чарівний світ м’яких іграшок, вироблених із французькою витонченістю

Главная Новинки Kaloo – чарівний світ м’яких іграшок, вироблених із французькою витонченістю
02.04.2018

Kaloo – французький бренд, який відомий виробництвом милих і неймовірно м’яких іграшок для новонароджених та малюків. Візитівкою виробника є впізнаваний дизайн: пухкі та кругленькі силуети, пастельні кольори, ніжні матеріали та увага до деталей. Іграшки та товари для дітей від всесвітньовідомого бренда вже на складі ERC.

Переваги Kaloo:

  • неперевершена якість
  • використання безпечних матеріалів навіть для немовлят
  • приваблива подарункова упаковка
  • ніжна і незвичайна колірна гама
  • французький дизайн
  • асортимент представлений тематичними серіями

У каталозі Kaloo наразі представлена серія м’яких іграшок та товарів для дітей:

Les Amis («Друзі»)

У серії «Друзі» ви знайдете милих та пухнастих тваринок з кумедним поглядом та доброю посмішкою.

Висота іграшок 19 або 25 см, їх кольори натуральні, на шиї кожної зав’язана блакитна хусточка із логотипом бренду.

Зліва-направо: K969323K969296K969320K969299

У серії також представлені музичні моделі: потягнувши тваринку за хвостик, вона заспіває малюку колискову.

Музичні іграшки Les Amis Цуцик K963141 та Віслюк K963140 (25 см) у коробці

Кожна тваринка живе у фірмовій коробочці, прикрашеній шовковистою фіолетовою стрічкою – справжня знахідка для дорослих, які планують подарунок.

Les Amis Пінгвін сірий (25 см) в коробці K969294

Гарантія якості матеріалів

Іграшки вироблені із поліестеру із гіпоалергенним наповнювачем всередині. Деякі елементи із натуральної бавовни та бавовняного велюру. Вся продукція бренда Kaloo відповідає європейським стандартам якості, які гарантують повну безпеку, практичність та відсутність хімічних складових.

Іграшки Kaloo будуть подобатись дітям і тоді, коли вони підростуть. Вони навчать вашу дитину любити і мріяти разом!

Товары из публикации
код товара: K969323
нет в наличии
М’якенький ведмедик – ніжна і приємна на дотик іграшка, якій зрадіють і діти, і дорослі. Симпатичний ведмедик має стильний шарф з логотипом бренду Kaloo. Kaloo створює іграшки з любов’ю і теплотою. Саме такі відчуття дарує мила м’яка іграшка. Виготовлена з безпечних матеріалів: текстилю та поліестеру. Іграшка розміром 19 см, вона у фірмовій подарунковій коробці.
код товара: K969294
нет в наличии
Милый пингвин в подарочной коробке - игрушка французского бренда Kaloo, что производит исключительно сертифицированные, безопасные мягкие игрушки из гипоаллергенных материалов. Приятный на ощупь, мягкий и нежный пингвин призывает к игре. Игрушка адаптирована специально для младенцев. Дети будут охотно осматривать игрушку, дергать за лапки и таким образом открывать для себя новые текстуры и ощущения. Для детей от рождения.
код товара: K963140
1004 грн*
нет в наличии
Симпатичный серенький ослик - это мягкая музыкальная игрушка из серии "Друзья" от французского бренда Kaloo. Ослик сшит из мягкого и приятного на ощупь искусственного меха - он гипоаллергенный и абсолютно безопасен даже для новорожденных детей. У ослика милая мордашка, которая может понравиться всем любителям подобных игрушек; на шее повязана голубая косынка с микровелюра. Малышу понравится колыбельная, которую ему "споет" ослик. Для этого нужно всего лишь потянуть игрушку за хвостик. Высота игрушки 25 см, он живет в фирменной коробке с фиолетовой лентой
код товара: K963141
1094 грн*
нет в наличии
Симпатичний цуцик карамельного кольору - це м'яка музична іграшка із серії "Друзі" від французького бренду Kaloo. Цуцик зшитий з м'якого і приємного на дотик штучного хутра - він гіпоалергенний і абсолютно безпечний навіть для новонароджених малюків. У песика мила мордочка, яка може сподобатися всім любителям подібних іграшок; на шиї зав’язана блакитна хустинка із мікровелюру. Малюку неодмінно сподобається колискова, яку йому "заспіває" цуцик. Для цього потрібно всього лише потягнути іграшку за хвостик. Висота іграшки 25 см, він живе у фірмовій коробці із фіолетовою стрічкою.
код товара: K969299
нет в наличии
Ніжний, м’який слоник простягає лапки і закликає до гри. Невелика приємна на дотик іграшка адаптована спеціально для немовлят. Діти залюбки оглядатимуть іграшку, смикатимуть за лапки і хобот, і в такий спосіб відкриватимуть для себе нові текстури і відчуття. Симпатичне слоненя з шарфиком із фірмовим логотипом Kaloo. Іграшка виготовлена з безпечних, гіпоалергенних матеріалів, вона у якісній, фірмовій коробці. Висота слоненяти – 19 см. Для дітей від народження.
код товара: K969320
нет в наличии
Мягкая игрушка-леопард особена тем, что изготовлена из безопасных материалов. Игрушка гипоаллергенная. Она приятна на ощупь, ее так и хочется обнять. Игрушка буквально излучает приятную ауру, поэтому мягкий леопард- замечательный спутник для ребенка. Игрушка для детей с первых месяцев жизни. Леопард в качественной фирменной коробке. Высота игрушки - 19 см.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров