Angry Birds злі птахи чи милі пташечки?

Главная Новинки Angry Birds злі птахи чи милі пташечки?
25.07.2019

Angry Birds — це вже більше ніж просто гра зі смартфонів. А починалось все з гри з простеньким сюжетом із протистоянням розгніваних пташок і зелених свинок, яка за досить швидкий час – підкорила весь світ.

До вашої уваги пропонуємо огляд гарячих новинок дитячих іграшок від Jazwares Angry Birds, що зовсім скоро надійдуть у продаж.

Кожна іграшка пропонує завантажити мобільний додаток та дослідити світ Angry Birds. А завдяки унікальному коду, що присутній у наборі разом із карткою-сюрпризом, у вас відкриються нові етапи гри. Достатньо просто відсканувати цей код за допомогою спеціального застосунку. Сам застосунок являє собою доповнену реальність, з якою можна грати у захоплюючу гру.

ANB0007 Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds ANB Mission Flock Ред и Сильвер 

Ігровий набір із парою головних героїв гри Angry Birds - Silver & Red. Окрім ігрових фігурок у комплекті є ще пара аксесуарів, фігурка-сюрприз, картка із віртуальним кодом та вкладиш із колекціями іграшок. Ніколи не знаєш, який герой-сюрприз попадеться тобі. Картка із кодом для гри у доповненій реальності перенесе тебе у гру, треба лише завантажити спеціальний застосунок. Рекомендований вік: 6+

ANB0008 Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds ANB Mission Flock Бомб и Чак

Ігровий набір із парою головних героїв гри Angry Birds - Bomb& Chuck. Окрім ігрових фігурок у комплекті є ще пара аксесуарів, фігурка-сюрприз, картка із віртуальним кодом та вкладиш із колекціями іграшок. Ніколи не знаєш, який герой-сюрприз попадеться тобі. Картка із кодом для гри у доповненій реальності перенесе тебе у гру, треба лише завантажити спеціальний застосунок. Рекомендований вік: 6+

ANB0010 Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds ANB Mission Flock Ред и Леонард

Ігровий набір із парою головних героїв гри Angry Birds - Leonard & Red. Окрім ігрових фігурок у комплекті є ще пара аксесуарів, фігурка-сюрприз, картка із віртуальним кодом та вкладиш із колекціями іграшок. Ніколи не знаєш, який герой-сюрприз попадеться тобі. Картка із кодом для гри у доповненій реальності перенесе тебе у гру, треба лише завантажити спеціальний застосунок. Рекомендований вік: 6+

ANB0015 Игровой набор Jazwares Angry Birds ANB Medium Playset

Великий ігровий набір, який дозволить побудувати справжнісіньке свиняче місто. Все, як у фільмі і все, як у справжній грі. Набір складається з 25 невеличких предметів: головного героя – червоної пташки Ред та трьох його зелених противників – зелених свинок. Всі інші деталі, що входять у набір, дозволять побудувати гральне містечко, як у грі, та гратись, вибиваючи надокучливих свинок червоною пташкою із пускового механізму. Усі елементи чудово деталізовані і виконані із якісної пластмаси. Набір для дітей від 6 років

ANB0036 Ігрова фігурка-сюрприз Jazwares Angry Birds ANB Blind Figure

Іграшка має закрите пакування, зовні схоже на діжку, всередині якої знаходиться маленька гумова фігурка-сюрприз, інструкція та елементи для побудови ігрової катапульти. Окрім фігурки та катапульти в комплекті знайдете віртуальний код для отримання додаткового ігрового контенту в онлайн грі «Angry Birds Explore». Загалом у колекції - 12 різновидів фігурок героїв Angry Birds, швидше збирай всю колекцію і починай веселу гру. Рекомендований вік: 6+

ANB0121 Ігрова фігурка Jazwares Angry Birds Game Pack (Core Characters)

Ігровий набір із 5 героїв Angry Birds так і проситься випробувати кожного героя у грі. А все тому, що, натискаючи на спеціальну кнопку, герої перетворюються із милих героїв на дійсно розгніваних пташок. У набір входять такі головні герої, як: Red, Bomb, Chuck, King та Blue Bird. Набір для дітей від 6 років, адже іграшки мають досить невелику форму розміром у 4,5 см. Всі вони виготовлені із якісного і приємного на дотик пластику. З іграшкою додається віртуальний код для отримання додаткового ігрового контенту в онлайн грі «Angry Birds Explore».

ANB0022 М'яка іграшка-сюрприз Jazwares Angry Birds ANB Blind Micro Plush в асортименті

Кожна TNT скриня-сюрприз приховує в собі одну з 10 можливих іграшок, що представлені у колекції ANB Blind Micro Plush. Тому завжди цікаво, хто із улюблених плюшевих героїв Angry Birds, цього разу прихований у скрині. М’яка іграшка виконана з приємного на дотик текстилю та беззаперечно сподобається кожному.

ANB0025 М'яка іграшка Jazwares Angry Birds ANB Little Plush Ред

М’яка іграшка червона пташка Ред - це головний герой із набору м’яких іграшок Angry Birds. Іграшка має миле обличчя розлюченої пташечки, що передає дух популярної гри та мультфільму. Вироблена із безпечного і приємного на дотик поліестеру, тому нею так хочеться грати та тримати в руках. Розмір іграшки 11 см, вона підходить для дітей будь-якого віку.

ANB0027 М'яка іграшка Jazwares Angry Birds ANB Little Plush Бомб

М’яка іграшка чорна пташка Бомб - це один із чотирьох популярних головних героїв-іграшок із набору м’яких іграшок Angry Birds. Іграшка має миле обличчя розлюченої пташечки, що передає дух популярної гри та мультфільму. Вироблена із безпечного і приємного на дотик поліестеру, тому нею так хочеться грати та тримати в руках. Розмір іграшки 13,5 см і вона підходить для дітей будь-якого віку.

ANB0028 М'яка іграшка Jazwares Angry Birds ANB Little Plush Чак

М’яка іграшка жовта пташка Чак - це один із чотирьох популярних головних героїв-іграшок із набору м’яких іграшок Angry Birds. Іграшка має миле обличчя пташечки, що передає дух популярної гри та мультфільму. Вироблена із безпечного і приємного на дотик поліестеру, тому нею так хочеться грати та тримати в руках. Розмір іграшки 14 см і вона підходить для дітей будь-якого віку.

ANB0029 М'яка іграшка Jazwares Angry Birds ANB Little Plush Леонард

М’яка іграшка зелена свинка Леонард – це головний антигерой  із набору м’яких іграшок Angry Birds. Іграшка має миле обличчя веселої свинки, що так відома всім за популярної гри та мультфільму. Вона вироблена із приємного на дотик поліефірного волокна, тому нею так приємно грати та тримати в руках. Розмір іграшки 12,5 см і вона підходить для дітей будь-якого віку.

Товары из публикации
код товара: ANB0015
689 грн*
есть в наличии
Большой игровой набор, который позволит построить настоящий свиной город. Все, как в фильме и все, как в настоящей игре. Набор состоит из 25 небольших предметов: главного героя - красной птички Ред и трех его зеленых противников - зеленых свинок. Все остальные детали, входящие в набор, позволят построить игровое городок, как в игре, и играть, выбивая надоедливых свинок красной птичкой с пускового механизма. Все элементы прекрасно детализированы и выполнены из качественной пластмассы. Набор для детей от 6 лет.
код товара: ANB0036
109 грн*
нет в наличии
Игрушка имеет закрытую упаковку внешне похожую на бочонок, внутри которого находится фигурка-сюрприз и элементы для строительства игровой катапульты. Кроме фигурки и катапульты в комплекте найдете виртуальный код для получения дополнительного игрового контента в онлайн игре «Angry Birds Explore». Всего в коллекцию входит 12 видов фигурок героев Angry Birds, скорее собери их вместе и начинай веселую игру.
код товара: ANB0022
нет в наличии
Каждый TNT сундук-сюрприз таит в себе одну из 7 возможных игрушек, представленных в коллекции ANB Blind Micro Plush. Поэтому всегда интересно, кто из любимых плюшевых героев Angry Birds, на этот раз скрытый в сундуке. Мягкая игрушка выполнена из приятного на ощупь текстиля и беспрекословно понравится каждому.
код товара: ANB0008
нет в наличии
Игровой набор с парой главных героев игры Angry Birds - Bomb & Chuck. Кроме игровых фигурок в комплекте есть еще пара аксессуаров, фигурка-сюрприз, карточка с виртуальным кодом и вкладыш с коллекциями игрушек. Никогда не знаешь, какой герой-сюрприз попадется тебе. Карточка с кодом для игры в дополненной реальности перенесет тебя в игру, надо только загрузить специальное приложение. Рекомендуемый возраст: 6+.
код товара: ANB0010
нет в наличии
Игровой набор с парой главных героев игры Angry Birds - Leonard & Red. Кроме игровых фигурок в комплекте есть еще пара аксессуаров, фигурка-сюрприз, карточка с виртуальным кодом и вкладыш с коллекциями игрушек. Никогда не знаешь, какой герой-сюрприз попадется тебе. Карточка с кодом для игры в дополненной реальности перенесет тебя в игру, надо только загрузить специальное приложение. Рекомендуемый возраст: 6+.
код товара: ANB0007
нет в наличии
Игровой набор с парой главных героев игры Angry Birds - Silver & Red. Кроме игровых фигурок в комплекте есть еще пара аксессуаров, фигурка-сюрприз, карточка с виртуальным кодом и вкладыш с коллекциями игрушек. Никогда не знаешь, какой герой-сюрприз попадется тебе. Карточка с кодом для игры в дополненной реальности перенесет тебя в игру, надо только загрузить специальное приложение. Рекомендуемый возраст: 6+.
код товара: ANB0121
нет в наличии
Игровой набор из 5 героев Angry Birds так и просится испытать каждого героя в игре. А все потому, что, нажимая на специальную кнопку, герои превращаются из милых героев на действительно разгневанных птиц. В набор входят такие главные герои, как: Red, Bomb, Chuck, King и Blue Bird. Набор для детей от 6 лет, ведь игрушки имеют достаточно небольшую форму размером в 4,5 см. Все они изготовлены из качественного и приятного на ощупь пластика. С игрушкой прилагается виртуальный код для получения дополнительного игрового контента в онлайн игре «Angry Birds Explore».
код товара: ANB0027
нет в наличии
Мягкая игрушка черная птица Бомб - это один из четырех популярных главных героев-игрушек из набора мягких игрушек Angry Birds. Игрушка имеет милое лицо разъяренной птички, передающий дух популярной игры и мультфильма. Произведенная по безопасному и приятного на ощупь полиэстера, поэтому ею так хочется играть и держать в руках. Размер игрушки 13,5 см и она подходит для детей любого возраста.
код товара: ANB0029
нет в наличии
Мягкая игрушка зеленая свинка Леонард - это главный антигерой из набора мягких игрушек Angry Birds. Игрушка имеет милое лицо веселой свинки, так известна всем по популярной игры и мультфильма. Она произведена из приятного на ощупь полиэфирного волокна, поэтому ею так приятно играть и держать в руках. Размер игрушки 12,5 см и она подходит для детей любого возраста.
код товара: ANB0025
нет в наличии
Мягкая игрушка красная птица Ред - это главный герой из набора мягких игрушек Angry Birds. Игрушка имеет милое лицо разъяренной птички, передающий дух популярной игры и мультфильма. Произведенная по безопасному и приятного на ощупь полиэстера, поэтому ею так хочется играть и держать в руках. Размер игрушки 11 см, она подходит для детей любого возраста.
код товара: ANB0028
нет в наличии
Мягкая игрушка желтая птичка Чак - это один из четырех популярных главных героев-игрушек из набора мягких игрушек Angry Birds. Игрушка имеет милое лицо птички, передающий дух популярной игры и мультфильма. Произведенная по безопасному и приятного на ощупь полиэстера, поэтому ею так хочется играть и держать в руках. Размер игрушки 14 см и она подходит для детей любого возраста.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров