fischerTIP Набор для творчества TIP BOX L

код товара: FTP-40994
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischerTIP Набор для творчества TIP BOX L:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Набор для творчества
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Набор для творчества
Тип Креативный набор
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности натуральные материалы
Комплектация губка
пластмассовый ножик
основные детали /(около 600 шт.)
палочки /(3 шт.)
инструкция
Физические
Материал картофельный крахмал
Габариты 19 x 12 x 26 см
Вес 225 г
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Высота 110 мм
Длина 270 мм
Вес 0.20 кг
Объем 0.0056 м3
Набір для творчості fischerTIP – це 600 різнокольорових подушечок-тіпсів, які легко скріплюються між собою, якщо намочити їх водою. Такий набір – оригінальна новинка на ринку товарів для творчості, він неодмінно захопить вашу дитину надовго. У процесі створення фігурок із подушечок діти не лише цікаво проведуть час, а й розвинуть безліч корисних умінь і навичок.
нет в наличии
Безпечний матеріал
Картопляний крохмаль – матеріал, з якого виготовлені подушечки fischerTIP. Для нанесення кольору використовувалися нетоксичні гіпоалергенні фарби. Тіпси абсолютно безпечні і не здатні заподіяти шкоду дитині. До того ж, елементи набору нешкідливі для довкілля, адже вони на 100% біорозкладні. Допоміжні Інструменти в наборі виготовлені з безпечного біопластику.
 
Комплектація і способи використання
Представлена комплектація набору для творчості складає 600 кольорових тіпсів, спеціальна серветка; ніж, ковпачок, форма і інструкція зі створення фігурок. Всі елементи поміщені у цупку коробку розміром 19х12х26 см. За допомогою серветки легко змочувати подушечки, ніж і форма стануть у нагоді, якщо треба надати подушечці потрібного вигляду, ковпачок призначений для використання тіпсів як фарбу.

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Створюючи з різнокольорових тіпсів фігурки, можна у повній мірі проявити уяву. Відтак дитина у процесі гри-творчості розвиватиме образне мислення. Також зосереджена робота зробить дитину більш уважною до деталей і посидючою. За допомогою барвистих тіпсів-подушечок можна вивчити кольори, а рахуючи елементи, можна вивчити цифри і лічбу. Важливо, що робота руками сприятиме розвитку дрібної моторики і, як наслідок, мовлення. 

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров