Поринь у атмосферу свободи з навушниками Philips SHD8850 та Philips SHC5200

Главная Новости Поринь у атмосферу свободи з навушниками Philips SHD8850 та Philips SHC5200
07.11.2019

Всім відома ситуація, коли при перегляді фільму або прослуховуванні музики вдома рідні просять зробити звук тихіше. У нас для вас гарні новини, адже з радіонавушниками Philips SHD8850 та Philips SHC5200 ви можете створити атмосферу справжнього домашнього кінотеатру, не порушуючи спокій своїх близьких.

Так, обидві бездротові моделі навушників занурюють в справжній кінематографічний або музикальний світ з повною свободою, а завдяки акумуляторному живленню більше не потрібно хвилюватись про те, як довго ви їх носите. Вони будуть працювати у будь-якому куточку вашої оселі.

Розглянемо більш детально їх характеристики

Особливості Philips SHD8850

Виробники телевізорів все частіше відмовляються від звичного для всіх роз’єму mini-jack (3,5 мм), але в моделі SHD8850 передбачено підключення за допомогою цифрового оптичного кабелю. Що безперечно виділяє модель серед конкурентів та робить особливо привабливою для користувачів сучасних ТВ.

  • Відмінний кінематографічний звук із 40-мм динаміків. 40-мм динаміки гарнітури акустично налаштовано для відтворення відмінного кінематографічного звуку.
  • Вільне переміщення завдяки бездротовому діапазону 30 м. Робочий діапазон 30 м забезпечує мобільність та свободу прослуховування музики вдома.
  • Легка у користуванні зарядна док-станція. Навушники можна ставити на зарядну док-станцію для легкого заряджання.
  • Підвісний елемент автоматично регулюється для оптимального прилягання. Легкий підвісний елемент із можливістю самостійного регулювання забезпечує найкраще прилягання до форми голови, гарантуючи оптимальний комфорт.
  • Аудіо високої чіткості завдяки дротовому з’єднанню. Аудіо високої роздільності – це найкращий звук із якіснішим відтворенням оригінальних студійних записів порівняно з форматами CD 16 біт/44,1 кГц.
  • Цифрове бездротове з’єднання забезпечує чіткий звук. Використовуючи цифрову передачу 2,4 ГГц, навушники Philips SHD8850 запобігають стисненню і втраті даних.
  • Робота протягом 20 годин. Завдяки 20 годинам роботи можна насолоджуватися тривалим переглядом, не хвилюючись про розряджання.
  • Автоматичне увімкнення та вимкнення живлення. Навушники вмикаються автоматично, коли їх одягнути на голову. Після перегляду вони автоматично вимкнуться для економії енергії.

Особливості  Philips SHC5200

  • 32-мм динамік забезпечує високоефективний звук: 32-мм динамік – це компактний, проте потужний елемент для відтворення звуку без спотворення з будь-якою вхідною потужністю.
  • Внутрішня дуга на голову з можливістю саморегулювання: навушники мають гнучку внутрішню дугу на голову з можливістю саморегулювання, яка автоматично налаштовується відповідно до форми голови.
  • Легка конструкція додає комфорту для тривалого використання. Міцні, легкі високоякісні матеріали цих навушників підвищують комфорт для тривалого носіння.
  • Бездротова FM-передача для свободи руху. Завдяки високочастотній бездротовій FM-передачі можна слухати музику навіть в іншій кімнаті.
  • Можливість повної перезарядки. Навушники створено для використання з акумуляторними батареями.
  • Доступно два канали передачі. Завдяки двом каналам передачі прослуховування захищено, оскільки можна легко перейти до каналу з найкращим прийомом сигналу.                                                           

Таким чином, навушники Philips SHC5200 та Philips SHD8850 стануть надійними помічниками для кожного, хто цінує звучання високої чіткості, комфорт, мобільність та атмосферне домашнє дозвілля під час перегляду улюбленого кінофільму.

Товары из публикации
код товара: SHC5200/10
2004 грн*
нет в наличии
Тип: беспроводные; Длина кабеля/радиус действия: 100 м; Назначение: для мобильных устройств; Конструкция: полноразмерные; Тип крепления: оголовье; Номинальное сопротивление: 24 Ом; Частотный диапазон: 10 - 20 000 Гц; Чувствительность: 100 дБ; Вес: 178 г; Цвет: черный;
код товара: SHD8850/12
нет в наличии
 
Беспроводные наушники Philips SHD8850 перенесут вас в мир абсолютной свободы, похожий на кино. Цифровая беспроводная связь обеспечивает кристально чистый шум с помехами для идеального домашнего развлечения.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров