Універсальний тример Philips 15 в 1 для всіх потреб

Головна Огляди Універсальний тример Philips 15 в 1 для всіх потреб
08.04.2024

Практичний пристрій Philips має в комплекті різно­манітні насадки для налаштування потрібної довжини зрізу від 0,2 до 20 мм із точністю до 0,2 мм для рівномірного підстригання короткої та довгої бороди. Для моделювання охайного й чіткого контуру в пригоді стане лезо OneBlade. Двостороннє лезо голить в обох напрямках і захищає шкіру від подразнень під час гоління.

Практичний пристрій Philips має в комплекті різно­манітні насадки для налаштування потрібної довжини зрізу від 0,2 до 20 мм із точністю до 0,2 мм для рівномірного підстригання короткої та довгої бороди. Для моделювання охайного й чіткого контуру в пригоді стане лезо OneBlade. Двостороннє лезо голить в обох напрямках і захищає шкіру від подразнень під час гоління.

Максимальна точність

Якість і зручність

рівномірне підстригання та чіткі краї

датчик адаптації потужності

регульована насадка для точного підстригання

OneBlade для створення чітких контурів

сталеві леза, що самозаточуються

автономна робота впродовж чотирьох тижнів після повного заряджання

вбудовані індикатори: розрядженої батареї (тример), повного заряду батареї (тример), зарядження батареї (тример і OneBlade)

водонепроникний корпус задля зручного використання та легкого очищення

ергономічний дизайн

Регульована насадка для точного підстригання. Регульована насадка для точного підстригання має 11 рівнів налаштування довжини в діапазоні 1-3 мм для рівномірного підстригання.

Датчик адаптації потужності. Тример, який пристосовується до бороди, скануючи її густоту 125 разів/с і збільшуючи потужність саме тоді, коли це потрібно, аби впоратися з густим або довгим волоссям.

Унікальна технологія OneBlade. Лезо, що рухається зі швидкістю 6 000 об./хв, впорається навіть із найдовшим волоссям. Має покриття для кращого ковзання та заокруглені кінчики для захисту шкіри, що забезпечує комфорт під час укладання бороди чи гоління щік, підборіддя та шиї.

Легке підстригання волосся. Завдяки різноманіттю насадок тримера можна регулювати довжину зрізу від 0,5 до 20 мм — усе задля створення бажаної зачіски в домашніх умовах без надмірних зусиль.

Комфортне підстригання волосся на тілі. Голіться комфортно нижче шиї за допомогою бритвеної насадки для тіла. Унікальна система захисту шкіри убезпечить чутливі ділянки під час гоління з точністю до 0,5 мм. Також можна підрівняти волосся на тілі, використовуючи дві інші насадки.

Тример для носа, вух і брів. Тример для носа й вух допоможе швидко та безпечно позбутися небажаного волосся. А за використання спеціальної насадки для брів можна легко підтримувати їх охайними.

Самозаточувальні сталеві леза. Леза тримера, які виготовлено з нержавіючої сталі, залишаються гострими, як нові, забезпечуючи тривалу роботу без змащування.

Важливі аксесуари. З-поміж комплектовання є великий м’який футляр на блискавці, щітка для очищення та захисний ковпачок для леза OneBlade. Адаптера USB-A в комплекті немає.

Характеристики

  • Код товару: MG9552/15
  • Тип батареї літій-іонна (тример), Ni-MH (OneBlade)
  • Час роботи до 120 хв (тример), до 30 хв (OneBlade)
  • Заряджання 60 хв (тример), 8 год (OneBlade)
  • Швидке заряджання 5 хв (тример)
  • Метод заряджання USB-A (без адаптера в наборі)
  • Макс. споживання енергії 5 Вт
  • Вхідна напруга 5 В

Універсальне рішення для моделювання волосся на обличчі, голові й тілі: тример для носа й вух, насадка для брів; універсальний тример 15 в 1 із неймовірною точністю підстригання.

Товари з публікації
код товару: MG9552/15
4999 грн*
є в наявності
Універсальний тример 15-в-1: обличчя, голова та тіло. Створіть свій образ за допомогою цього універсального тримеру для догляду за волоссям на обличчі, голові та тілі. Комбінація найдосконалішого тримера з нержавіючої сталі та електростанку OneBlade забезпечує неперевершену точність підстригання і стайлінгу для створення бажаного стилю. Регульована насадка для точного підстригання пропонує 11 налаштувань довжини в діапазоні 1–3 мм для рівномірного підстригання тієї довжини, що потрібна користувачеві. Тример, який пристосовується до бороди, скануючи густоту бороди 125 разів на секунду й збільшуючи потужність саме тоді, коли це потрібно, аби впоратися з густим або довгим волоссям.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів