Саме та іграшка Same Toy. Для дівчаток. Частина III

Главная Обзоры Саме та іграшка Same Toy. Для дівчаток. Частина III
28.03.2018

Особливість бренду Same Toy — безліч серій та лінійок дитячих іграшок для різних вікових категорій і типів гри. Іграшки Same Toy навчають, розвивають, веселять, організовують дозвілля та об’єднують родину через гру.

Творчі та спокійні ігри більше полюб­ляють дівчатка, тому з-поміж сили-силенної іграшок Same Toy їм особливо сподобаються музичні інструменти та чарівний пісок.

Електронне піаніно

Ця інтерактивна іграшка спрямована на розвиток моторики рук та пальців, сенсорики, слуху, творчих здібностей та фантазії. Електронні піаніно працюють у двох режимах: відтворення вбудованих мелодій з бібліотеки музичного інструменту і гра у довільному режимі. Піаніно компактні та не тяжкі, тому їх можна брати із собою на прогулянку чи в садочок.

Чарівний пісок

Це унікальна іграшка, на відчуття схожа на справжній мокрий морський пісок. Відмінність полягає в тому, що цей у рази краще ліпиться, не засихає та взагалі не розпадається.

Такі властивості дозволяють збудувати справжні архітектурні шедеври просто вдома! «Чарівний пісок» є популярною іграшкою для дитячої терапії, адже він заспокоює, розвиває сенсорику та моторику пальчиків і рук. Це саме та іграшка, яка захоплює дітей на довгі години.

Пупсики-ляльки

Дівчатка люблять бавитися ляльками: доглядати та піклуватися про них. Тому ляльки і пупсики — це № 1 серед іграшок для дівчаток. Пупсик-немовля бренда Same Toy невеликого розміру — довжиною 35 см. У комплект входять комбінезон, пляшечка, підгузок та горщик. Пупсик компактний, його можна брати всюди з собою.

Особливість цієї моделі — в інтерактиві: пупсика можна годувати, садити на горщик та переодягати, а ще купати, оскільки він виконаний з високоякісних полікарбонату та гуми і не зіпсується від води. Користь таких іграшок в тому, що вони вчать відповідальності.

 

Саме та іграшка Same Toy. Для всієї родини. Частина IV

Саме та іграшка Same Toy. Для хлопчиків. Частина II

Саме та іграшка Same Toy. Для найменших. Частина I

Товары из публикации
код товара: BX-1607AUt
нет в наличии
 
Інтерактивне електронне піаніно – це чудова іграшка для дітей, які цікавляться музикою. З іграшковим піаніно можна вчити ноти, записувати зіграні мелодії, експериментувати зі звучанням. Інструмент виготовлений з безпечного нетоксичного пластику. Розмір піаніно – 44,5х12,5х2,5 см. Елемент живлення – 4 батарейки АА (в комплект не входять). Для дітей від 3 років.
код товара: 8018BUt
нет в наличии
 
Кукла-пупс - это самая популярная игрушка для детей. Пупс-младенец бренда Same Toy - это кукла небольшого размера, выполнена из легкого и прочного поликарбнату и резины. Поэтому ребенок может принимать куклу с собой в садик, школу или в парк. Кукла говорит слова, плачет и смеется. В комплект входят бутылочка и пустышка. Пупсика можно кормить, переодевать и купать. Длина куклы: 35 см. Кукла адаптирована для детей от 18 месяцев.
код товара: NF9888-1Ut
нет в наличии
У великому наборі понад 1,3 кг кінетичного піску – оригінального, сучасного матеріалу для творчості. Такої кількості матеріалу буде достатньо для втілення всіх задумів. А сприятимуть цьому також допоміжні фігурки та інструменти, що є в наборі. Пісок достатньо еластичний і приємний на дотик. Кінетичний пісок протягом усього часу використання зберігає первинні властивості завдяки в’язкому, абсолютно безпечному, нетоксичному агенту, що входить до складу. Не бруднить руки і не висихає. Рекомендований вік: 3+
код товара: 8015D4Ut
нет в наличии
 
Кукла со светлыми длинными волосами понравится всем девочкам. Ее можно расчесывать, делать прически и украшать. Кукла бренда Same Toy небольшого размера, выполнена из легкого и прочного поликарбната и резины. Поэтому ребенок может взять куклу с собой в садик, школу или в парк. В комплект входят бутылочка, пустышка и подгузник. Куклу можно кормить, переодевать, купать и делать прически. Длина куклы: 38 см. Кукла адаптирована для детей от 3-х лет.
код товара: 8010AUt
нет в наличии
 
Тип: Кукла; Возрастная группа: от 3 лет; Комплектация: кукла; Материал: пластик, текстиль; Высота: 45 см.
код товара: 8018P2Ut
нет в наличии
 
Тип: Кукла; Возрастная группа: от 3 лет; Комплектация: кукла, бутылочка, памперс; Материал: пластик, текстиль; Высота: 35 см.
код товара: 8019K2Ut
нет в наличии
 
Тип: Кукла; Возрастная группа: от 3 лет; Комплектация: кукла, бутылочка, памперс, горшок, боди; Материал: пластик, текстиль; Высота: 35 см.
код товара: 8015E4Ut
нет в наличии
 
Пупс от Same Toy - это симпатичная голубоглазая девочка в милом розовом комбинезоне с шапочкой. Она умеет говорить, плакать и смеяться, ведь есть интерактивной игрушкой. В одежде пупса преобладают спокойные, приятные для глаз цвета и изображен забавный кролик. Пупсик прекрасно подходит для девочек, которые любят заботиться о своих игрушки. Его можно кормить, потому что в комплект входит бутылочка, ложечка и тарелочка. Кроме этого в наборе также есть пустышка, памперс и горшок. Высота куклы 38 см. Кукла адаптирована для детей от 3-х лет.
код товара: 8015B4Ut
нет в наличии
 
Тип: Пупс; Возрастная группа: от 3 лет; Комплектация: бутылочка, горшок, пупс, ложка, вилка; Материал: пластик, текстиль; Высота: 38 см.
код товара: 8019I2Ut
нет в наличии
 
Пупс-младенец - это самая популярная игрушка для детей. Пупс бренда Same Toy - это кукла небольшого размера, выполнена из легкого и прочного поликарбнату и резины. Поэтому ребенок может принимать куклу с собой в садик, школу или в парк. Кукла говорит слова, плачет и смеется. В комплект входят бутылочка, горшок и подгузник. Также кукла имеет дополнительный одежда - красивый комбинезон. Пупсика можно кормить, переодевать и купать. Длина куклы: 35 см. Кукла адаптирована для детей от 18 месяцев.
код товара: NF9888-2Ut
нет в наличии
Набір кінетичного піску. У наборі понад 900 г кінетичного піску. Такої кількості матеріалу буде достатньо навіть для будівництва видовищного замку. Допоміжні фігурки та інструменти для цього є в наборі. Пісок достатньо еластичний і приємний на дотик. Кінетичний пісок протягом усього часу використання зберігає первинні властивості завдяки в’язкому, абсолютно безпечному, нетоксичному агенту, що входить до складу. З допомогою такого незвичайного матеріалу дитина зануриться у креативну гру і зможе втілити всі фантазії, ліплячи неймовірні фігурки. Для дітей від трьох років.
код товара: 8023C4Ut
нет в наличии
 
Лялька-пупс – невід’ємна складова в ігровому арсеналі сучасної дитини. Пупс бренду Same Toy – це інтерактивна лялька. Вона говорить, плаче та сміється. В комплект іграшки входять пляшечка та коробка для серветок. Оскільки лялька виготовлена з міцного пластику, її можна взяти з собою на прогулянку або у гості. Вдягнений пупс у смугастий светр та рожевий комбінезон із шапочкою. Висота ляльки 45 см. Лялька адаптована для дітей віком від 3-х років.
код товара: 8018M2Ut
нет в наличии
 
Тип: Пупс; Возрастная группа: от 3 лет; Комплектация: бутылочка, памперс, пупс; Материал: пластик, текстиль; Высота: 35 см.
код товара: 322AUt
нет в наличии
 
Електронне піаніно – це чудова іграшка для дітей, які цікавляться музикою. З іграшковим піаніно можна вчити ноти, грати різні мелодії. Інструмент виготовлений з безпечного нетоксичного пластику. Розмір піаніно – 46х13х2,5 см. Елемент живлення – 4 батарейки АА (в комплект не входять). Для дітей від 3 років.
код товара: 8010BUt-1
нет в наличии
 
Гра з ляльками важлива для когнітивного та емоційного розвитку дитини. Граючись із маленькими ляльками, діти розвивають такі якості, як турбота, відповідальність. Особливо приємно бавитись із лялькою, що має дуже реалістичний вигляд: мила білява дівчинка одягнута у текстильне біле платтячко з квітковим візерунком. Іграшка виготовлена з якісних і, що головне, безпечних матеріалів – пластику і текстилю. Лялька заввишки 45 см. Для дітей від 3 років.
код товара: 8010CUt-2
нет в наличии
 
Дівчаткам точно сподобається ідея піклуватися про когось, хто має вигляд, схожий на власний. Реалістична лялька у капелюшку і в платтячку виглядає немов справжня дівчинка. Лялька Same Toy має біляве кучеряве волосся його можна розчісувати і створювати різноманітні зачіски. Особливість ляльки – ясно-блакитні очі, до яких дуже пасує вбрання ляльки – блакитне плаття. Сукню можна знімати і прати. Також за бажання можна переодягти ляльку в інше вбрання. Іграшка виготовлена з якісних і безпечних матеріалів – пластику і текстилю. Лялька заввишки 45 см. Для дітей від 3 років.
код товара: 8010BUt-2
нет в наличии
 
Ляльки – одні з найпопулярніших іграшок серед дівчаток. Граючись із ляльками, діти вчаться бути турботливими, вони проявляють ніжність до ляльки і приміряють на себе роль старшої сестри і навіть мами. Лялька Same Toy виконана дуже реалістично: вона має біляве кучеряве волосся, яке можна розчісувати; особливо милого вигляду ляльці надають блакитні очі і довгі вії. Лялька одягнута у текстильне блакитне платтячко з великим рожевим бантом. Сукню можна знімати і прати. Також за бажання можна переодягти ляльку в інше вбрання. Іграшка виготовлена з якісних і безпечних матеріалів – пластику і текстилю. Лялька заввишки 45 см. Для дітей від 3 років.
код товара: 8010CUt-1
нет в наличии
 
Вишукана та елегантна лялька бренду Same Toy. Лялька має довге волосся, зібране в зачіску, та капелюшок. Одягнена в красиву сукню з кофтинкою. Тому ляльку можна розчісувати, робити зачіски та переодягати. Лялька вироблена з пластику, гуми та текстилю.Тому іграшка легка і дитина зможе брати її з собою на прогулянку чи в садочок. Довжина ляльки: 45 см. Лялька адаптована для дітей від 3-х років.
код товара: NF9888-3Ut
нет в наличии
Кінетичний пісок – оригінальний, сучасний матеріал для творчості. Це безпечний матеріал для ліплення фігурок, створення форм. Підходить для дітей від трьох років. Пісок достатньо еластичний і приємний на дотик. Не бруднить руки і не висихає. Кінетичний пісок протягом усього часу використання зберігає первинні властивості завдяки в’язкому, абсолютно нетоксичному агенту, що входить до складу. З допомогою такого незвичайного матеріалу дитина зануриться у креативну гру і зможе втілити всі фантазії, ліплячи неймовірні фігурки. У наборі 900 г піску.
код товара: ZH8088-7Ut
нет в наличии
Кінетичний пісок – сучасний матеріал для творчості, який допоможе дитині розвинути безліч корисних навичок і вповні проявити фантазію і талант. Пісок еластичний, в’язкий, з нього можна зліпити неймовірні витвори. Не бруднить руки. Матеріал безпечний, нетоксичний і не заподіє шкоди здоров’ю. У наборі 800 г піску різного кольору, а також форми та інструменти для ліплення. Очистити деталі від піску можна чистою водою або вологою тканиною. Набір для дітей, віком від трьох років.
код товара: BX-1603AUt
нет в наличии
 
Електронне піаніно – чудова іграшка, яка може викликати у дітей інтерес до музики. До того ж, це корисний інструмент, що сприятиме розвитку багатьох важливих навичок у дітей. Піаніно з різними функціями виготовлене з безпечного, нетоксичного пластику. У наборі мікрофон. Розмір іграшки 47х13х2,5. Для дітей від 3 років.
код товара: HT720-4Ut
нет в наличии
«Морський» набір кінетичного піску з формочками у вигляді мешканців підводного світу. Набір кольорового кінетичного піску допоможе втілити фантазії і проявити талант скульптора. Кінетичний пісок – сучасний матеріал для творчості, він еластичний, в’язкий, з нього можна зліпити неймовірні витвори. Пісок приємний на дотик, він протягом усього часу використання зберігає первинні властивості завдяки в’язкому, абсолютно безпечному, нетоксичному агенту, що входить до складу. У наборі пісок зеленого кольору. Очистити деталі від піску можна чистою водою або вологою тканиною. Для дітей від трьох років.
код товара: BX-1602Ut
нет в наличии
Пианино с дополнительными функциями: регулировка громкости и силы звучания. Всего на инструменте 29 клавиш. Такого количества октав достаточно для ребенка, чтобы освоить первые знания по музыке.
код товара: FL9303Ut
нет в наличии
Музичне піаніно – чудова іграшка. Його можна використовувати як музичний інструмент і відтворювати мелодії, натискаючи на клавіші, а можна як програвач, адже піаніно може програвати 25 мелодій. Виготовлене з безпечного, нетоксичного пластику. Елемент живлення – 2 батарейки типу АА. Іграшка розміром 31х9,5х3 см. Рекомендовано для дітей від трьох років.
код товара: FL9301Ut
нет в наличии
Яскраве музичне піаніно – чудова іграшка. Його можна використовувати як музичний інструмент і відтворювати мелодії, натискаючи на клавіші, а можна як програвач, адже піаніно може програвати 25 мелодій. Виготовлене з безпечного, нетоксичного пластику. Елемент живлення – 2 батарейки типу АА. Іграшка розміром 31х9,5х3 см. Рекомендовано для дітей від трьох років.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров