Тип | набір посуду |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Антипригарне покриття | Titanium non stick 2x |
Особливості посуду | мірна шкала |
знімні ручки | |
рекомендації щодо догляду /мити відразу після того, як охолоне |
Тип | набір посуду |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Антипригарне покриття | Titanium non stick 2x |
Кількість предметів | 4 шт |
У набір входять | ківш 18 см /2.2 л |
знімна ручка | |
гарантійний талон | |
ківш 16 см /1.7 л | |
ківш 20 см /2.7 л | |
Колір | сріблястий |
Сумісність із джерелами тепла | Всі види плит |
Використання в духовці |
Матеріал ручок | бакеліт |
Можливість мити в посудомийній машині | |
Особливості посуду | мірна шкала |
знімні ручки | |
рекомендації щодо догляду /мити відразу після того, як охолоне | |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1730 г |
Ширина | 220 мм |
Висота | 270 мм |
Довжина | 110 мм |
Вага | 2.24 кг |
Об'єм | 0.0065 м3 |
Гарантія | 24 місяця |
Ingenio створено, щоб спростити домашнє приготування їжі. Розпаліть плиту, запаліть духовку та помістіть залишки їжі прямо в холодильник за допомогою гладкої знімної ручки, яка набагато більше, ніж гаджет: надзвичайно надійна 3-точкова система безпеки, здатна витримати вагу до 10 кг. Ingenio щодня економить час і енергію на кухні. Серія Ingenio Emotion була розроблена, щоб підвищити задоволення від приготування їжі завдяки своєму модному та елегантному вигляду. Його титанове безпечне антипригарне покриття забезпечує надзвичайну стійкість для максимальної довговічності.
Посуд, який робить все
Все, що потрібно, для спрощення повсякденного приготування їжі вдома: чарівна знімна ручка, каструля, що захищає від духовки та готова до холодильника, а також компактна конструкція, що складається.
Міцна знімна ручка
Знімна ручка для важких умов експлуатації з повним спокоєм: 3-ступінчаста система безпеки, здатна витримувати вагу до 10 кг.
Безпечне антипригарне покриття
Антипригарні покриття для харчових продуктів не містять PFOA, свинцю та кадмію. Випробування проводяться зовнішніми незалежними лабораторіями з більш суворим контролем, ніж той, який вимагається чинними правилами контакту з харчовими продуктами.