Великодні кролики у каталозі ERC: підбірка товарів і декілька порад

Головна Новини Великодні кролики у каталозі ERC: підбірка товарів і декілька порад
02.04.2018

Головними символами найсвітлішого весняного свята є, звісно, писанки, крашанки, паски. Та віднедавна кролик став усе частіше асоціюватися в українців з Великоднем і все більше людей намагаються доповнити пасхальний декор симпатичним зайчатком.

Великодній кролик (або заєць) - символ Великодня на Заході (у Європі та США). Дітлахи вірять у те, що кролик ховає у таємничому місці різнокольорові шоколадні яйця. У великодній ранок малюкам необхідно знайти цей сховок, щоб отримати солодощі.

Якщо хочете влаштувати для діток у святковий день змагання з пошуку смаколиків, доповніть ігри незамінним персонажем – кроликом або зайчиком. Крім того, фігурки цих тваринок гармонійно увіллються в інтер’єр та святковий декор. З-поміж товарів ERC – безліч іграшкових кроликів, які можна подарувати рідним, друзям, похресникам.

Не дивно, що в каталозі німецького бренду sigikid є багато м’яких іграшок-кроликів, адже вважається, що кролик як символ великодня з’явився саме у Баварії. Серед іграшок - комфортер, брязкальце, стильний подарунковий набір для немовлят, оригінальний набір «Кролик у люльці», музичні та інтерактивні іграшки.

Окрім іграшок, радимо звернути увагу на стильний рюкзак із аплікацією у вигляді кролика та якісний дитячий посуд.

Кролики у подарунковій коробці, пінетки у вигляді кроликів і навіть подарунковий постільний комплект із відомим персонажем – пропозиція від бренду Kaloo.

Кролик Бібу – один із основних персонажів бельгійського бренду Nattou. Брязкальце, комфортер, розвивальний килимок, мобіль, крісло-гойдалка – ідеальні подарунки для немовлят. А такі іграшки як, музичний кролик Бібу Або м’яка іграшка підійдуть також для старших діток.

Вважається, що Великодній кролик неодмінно принесе в дім радість, щастя і добро, а відтак кращого подарунка у це свято – годі й уявити.

Товари з публікації
код товару: 10684
немає в наявності
Манеж бельгійського виробника іграшок Nattou вирізняється безпечною портативною конструкцією, зручною експлуатацією і стильним дизайном. Манеж синього кольору; металевий каркас конструкції обтягнутий тканиною з поліестеру. З одного боку манежа є зображення милих тваринок – ослика і кролика, з іншого – «вихід» на застібці. «Стінки» виробу напівпрозорі. Відтак дитина не буде почуватися в замкнутому просторі. Для безпеки дітей і батьків манеж оснащений м’яким наповнювачем на боковинах, а на кутах манежу є пластикові насадки. У комплекті є ортопедичний матрацик і чохол, у якому зручно транспортувати виріб. Манеж призначений для дітей до двох років. Розміри манежу в розібраному вигляді – 120х60х75 см, маса – 8,8 кг. Манеж можна мити.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів