Новинка від Makeblock: портативний одноплатний комп’ютер CyberPi Go Kit

Головна Новини Новинка від Makeblock: портативний одноплатний комп’ютер CyberPi Go Kit
01.12.2020

Раді повідомити про цікаве поповнення ультрасучасним портативним комп’ютером CyberPi, що призначений для навчання та вивчення AIoT та Python. Даний програмований мікрокомп’ютер ідеально підходить для технологічних напрямів освіти, вивчення програмування та інших освітніх цілей, приносячи максимум задоволення від навчання. Новинка вже доступна для замовлень на складі ERC.

CyberPi Go Kit має компактні розміри, але водночас оснащений повнокольоровим дисплеєм, декількома пристроями введення, незалежно розробленою системою CyberOS, набагато більшим обсягом зберігання даних та асортиментом модулів та датчиків.

Працюючи з програмою mBlock, CyberPi допомагає інтегрувати Python у заняття та дозволяє дослідникам сучасних технологій легко вивчати функціонал AIoT, від самого початку до просунутих рівнів. Працюючи з високопродуктивним шилдом Pocket Shield, CyberPi дає практично необмежений потенціал для створення проектів.

До слова, Pocket Shield забезпечує роботу CyberPi та розширює його можливості. Він постачається з акумуляторною високоефективною літій-іонною батареєю (800 мАг), 2 портами для моторів постійного струму та 2 портами для серво. Порти серво можуть також використовуватися для світлодіодних стрічок, цифрових та аналогових датчиків Arduino.

Крім того, CyberPi Go Kit легко та просто заряджати, підключивши його до комп'ютера або Pocket Shield за допомогою кабеля Type-C.

Тож CyberPi Go Kit точно рекомендовано в якості подарунку юним гікам під ялинку!

Товари з публікації
код товару: P1030156
5736 грн*
немає в наявності
CyberPi - це програмований мікрокомп'ютер, призначений для навчання та вивчення AIoT та Python. При своїх компактих розмірах він оснащений повнокольоровим дисплеєм, декількома пристроями введення, незалежно розробленою системою CyberOS, набагато більшим обсягом зберігання даних та асортиментом модулів та датчиків. Працюючи з mBlock, CyberPi допомагає інтегрувати Python у заняття і дозволяє користувачам легко вивчати функціонал AIoT, від самого початку до просунутих рівнів. Працюючи з високопродуктивним шилдом Pocket Shield, CyberPi дає практично необмежений потенціал для створення проектів. CyberPi ідеально підходить для технологічних напрямів освіти, вивчення програмування та інших освітніх цілей, приносячи максимум задоволення від навчання.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів