НОВИНКИ від бренда DIGITUS

Головна Новинки НОВИНКИ від бренда DIGITUS
05.06.2020

Склад ERC поповнився новинками док-станцій DIGITUS.

Док-станція DIGITUS 11-портова для ноутбуків USB Type-С (DA-70860)

Повністю функціональна та точно підходить док-станція для ноутбуків від DIGITUS пропонує все необхідне для створення повністю обладнаної робочої станції. Він пропонує три відеоінтерфейси (HDMI, MiniDP, VGA), де можна одночасно керувати двома моніторами. Таким чином, досягається найкраща підтримувана роздільна здатність: Блискучий UHD (4K2K / 30 Гц).

Крім того, є три порти USB 3.0, де один порт (5V / 1.5A) також забезпечує функцію зарядки для мобільних пристроїв. Інтерфейси USB доповнюються USB-C з функціоналом подачі живлення (PD). Також вбудовано два зчитувачі карт (MicroSD, SDHC, SDXC / MMC). Ваш ноутбук також можна підключити до мережі за допомогою кабелю через порт Gigabit Ethernet. Ми закінчуємо все стереоаудіопортом.

Розгорніть свій 12-дюймовий ноутбук на 11 додаткових портів через один порт USB-C - за допомогою багатофункціональної док-станції для ноутбуків Digitus.

Док-станція DIGITUS 11-в-1 з алюмінієвою підставкою для монітору, USB Type-C, silver (DA-70881)

Стенд для монітора та док-станція USB Type-C в одному - додає до вашої системи 11 додаткових портів.Прекрасно оформлений, високоякісний алюмінієвий стенд для монітора покращує кут огляду та створює більше місця на вашому столі - є місце для зберігання клавіатури та миші під підставкою для монітора.

Він пропонує порт HDMI та VGA, де можна використовувати два додаткові монітори одночасно або де можна підключити проектори чи телевізори (режим SST). У поєднанні з наявним екраном це дозволяє клонувати робочий стіл або розширити його на максимум 3 екрани. Крім того, док-станція оснащена двома портами USB-C, в одному з яких передбачено живлення (PD).Три додаткові порти USB 3.0 дають достатньо місця для підключення додаткових мобільних пристроїв, які можна стягувати під час їх використання.

Звичайно, USB-аксесуари, такі як миша або клавіатура, також можна підключити за допомогою порту USB 3.0, оскільки вони сумісні з USB 2.0. Крім того, вбудовані два зчитувачі карт для SD / TF і карт MicroSD, як і гігабітний Ethernet-порт.

Особливості мультифункционального інструменту настільних компенсуються стереоаудіороз'ємом, де можна використовувати мікрофон, динамік або гарнітуру.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів