Конструктори (набори) з різними способами з’єднання деталей

Головна Огляди Конструктори (набори) з різними способами з’єднання деталей
09.11.2020

Універсальні набори допомагають учням розвивати навички конструювання та пізнавати фізичні властивості матеріалів.

Одними з найактуальніших та універсальних є набори «все в одному» німецького бренда fischertechnik, які розроблено спеціально для навчальних закладів. Їх постачають одразу у фірмових контейнерах Gratnells, що дають змогу зручно та надійно зберігати деталі конструкторів.

Особливі конструктори fischertechnik

Головною особливістю конструкторів fischertechnik є унікальна форма блоків, завдяки чому елементи можна кріпити до них із шести боків. Спеціальний конектор типу «ластівчин хвіст» забезпечує максимальну стійкість і жорсткість, дає змогу надійно закріпити будь-який елемент та уникнути його сповзання чи від’єднання. Для збирання конструктора не знадобляться жодні додаткові інструменти, що робить процес швидким та безпечним. А якісні матеріали гарантують максимальну екологічність.

  • Методичні матеріали: Посібник для вчителя «Знайомство з конструкторами fischertechnik», Робочий зошит учня «Smart Beginner set» (26 окремих модулів, 12 проєктів, 34 завдання, 36 годин), Робочий зошит учня «Автомобілі та двигуни» (11 окремих модулів, 8 проєктів, 16 завдань, 16 годин), Робочий зошит учня «Пневматика» (8 окремих модулів, 8 проєктів, 12 завдань, 18 годин), Робочий зошит учня «Оптика» (5 окремих модулів, 8 проєктів, 15 завдань, 16 годин), Робочий зошит учня «Екологічна енергетика» (23 окремі модулі, 16 проєктів, 18 завдань, 32 години), Робочий зошит учня «Динаміка» (8 окремих модулів, 7 проєктів, 12 завдань, 14 годин), Робочий зошит учня «Механіка і статика» (22 окремі модулі, 30 проєктів, 27 завдань, 45 годин), Робочий зошит учня «Електроніка» (23 окремі модулі, 16 проєктів, 18 завдань, 32 години).
  • Предметні зв’язки: фізика + інформатика (7-9 класи).

Основні теми навчання:

  1. Робототехніка / Фізика / Енергетика / Приводи
  2. Прості машини
  3. Механічні системи
  4. Сили / Структури
  5. Пневматика
  6. Потенційна та кінетична енергія
  7. Енергозбереження / Перетворення та зберігання енергії
  8. Електрика / Електроніка
  9. Оптика
  10. Цифровий зв’язок і програмування контролерів

fischertechnik Конструктор STEM Лабораторія

Код товару: FT-548904

  • Кількість моделей 118
  • Кількість деталей 2 260
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на двох учнів.
  • Для роботи необхідно: ПК або ноутбук з ОС Windows або macOS.

Для проєктів будь-якої складності Makeblock

У конструкторах Makeblock використовують алюмінієві балки і пластини та металеві гвинти, що дають змогу створювати механізми та пристрої з промисловою точністю (до сотих міліметра), а завдяки сучасній електроніці на базі Arduino й іншим більш потужним платам можна опановувати як графічні (Scratch), так і текстові (Arduino IDE, Python) мови програмування. Для обладнання STEAM-центрів компанія розробила кілька рішень «під ключ», у складі яких: механічні компоненти з різними типами з’єднання, мотори, датчики, пневматичні системи, ланцюгові передачі, контролери, акумулятори й інші деталі для створення проєктів будь-якої складності та навіть участі в змаганнях у групах початкової, середньої та старшої шкіл.

  • Предметні зв’язки: інформатика, фізика, мехатроніка, технології, трудове навчання (2-11 класи).
  • Методичні матеріали: курс «Початкова школа» (4 модулі, 16 уроків, 32 години), курс «Середня і старша школа» (5 модулів, 48 уроків, 100 годин), курс «Креативна виробничо-­наукова лабораторія Neuron» (23 окремі модулі, 72 години), курс «Scratch 2.0 Пригоди Майка» (9 окремих модулів, 25 занять, 72 години), курс «Дитяче мейкерство та розваги з роботами mBot» (14 окремих модулів, 36 годин), курс із підготовки до змагань MakeX (12 окремих модулів, 24 години), курс «Пригоди Марка на Марсі з mBot Ranger» (6-9 класи, 16 окремих модулів, 72 години)

Набір Makeblock STEAM Education Primary Solution

Код товару: P1010109

  • Кількість деталей у наборі 5 155 шт.
  • Середовища програмування Scratch, Arduino C, Python
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на навчальний заклад.
  • Для роботи необхідно: ПК або ноутбук з ОС Windows або macOS.

Товари з публікації
код товару: FT-548904
немає в наявності
Створена на основі проектів з упором на STEM програма fischertechnik об'єднує стандарти з математики, читання та письма з обов'язкових предметів з регіональними стандартами наукового освіти і стандартами ISTE і ITEEA. Набір STEM PREP легко заповнює кілька місяців навчального року і систематично знайомить учнів з прикладними технологіями.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів