Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Electrolux Соляний блок:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Соляний блок
Вид плитка
Призначення для приготування
Сумісність духові шафи
варильні поверхні
грилі
Основні
Тип Соляний блок
Вид плитка
Призначення для приготування
Сумісність духові шафи
варильні поверхні
грилі
Кількість 1 шт.
Додатково
Матеріал нержавіюча сталь
кам'яна сіль
Розміри виробу 20 x 20 x 3 см
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 250 мм
Довжина 370 мм
Вага 5.90 кг
Об'єм 0.0111 м3
Соляний блок, виготовлений із рожевої кам'яної солі, добутої високо в Гімалаях, витримує високі і низькі температури. Використовуйте її на індукційній, газовій поверхні чи грилі, у духовій шафі або в якості охолодженої плитки для подачі страв. Соляний блок перетворить вашу страву на смачний досвід, незалежно від того, чи використовуєте ви її для збереження, готування або подачі страви.
5679 грн*
немає в наявності
Де купити: Electrolux Соляний блок:
Mekka
Соляний блок Electrolux (E2SLT)
OWWA
Electrolux Соляной блок
Отримана з соляних відкладень, знайдених у Гімалаях, соляна плитка від Electrolux — це здоровий та смачний спосіб приправити ваші страви. Завдяки тому, що рожева кам'яна сіль насичена мінералами, страви збагачуються природними смаками під час процесу готування, тому немає потреби у надмірному додаванні масла чи олії.

Соляний блок від Electrolux постачається зі стильним сталевим тримачем, розробленим для рівномірного розподілу тепла. Можливість готувати на будь-якій варильній поверхні чи у духовій шафі. Без тримача, страви також можна готувати на грилі.

Готуйте страви безпосередньо на столі з нашим соляним блоком. Природні матеріали залишаються гарячими набагато довше після того, як ви дістанете їх з духовки. Тому страви можно готувати на вашому столі, — це справді унікальний спосіб розважити гостей.

Готуйте страви за правильної температури з соляним блоком. Поверхня залишається гарячою або холодною, тому можна подавати охолоджені десерти з морозильника або шиплячі страви безпосередньо з варильної поверхні чи духової шафи.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів