Спеціальна пропозиція від «Майкрософт Україна»: Не зволікай! Ліцензуй софт у жовтні!

Головна Новини Спеціальна пропозиція від «Майкрософт Україна»: Не зволікай! Ліцензуй софт у жовтні!
11.10.2010

Лише з 7.10.2010 по 31.10.2010 року по всій Україні діє спеціальна пропозиція для замовників - представників малого та середнього бізнесу — знижка 10% на всі продукти Microsoft, придбані за програмами корпоративного ліцензування. Не пропустіть чудову можливість ліцензувати IT-інфраструктуру бізнесу та підвищити його продуктивність, використовуючи переваги продуктів Microsoft!  

Шановні партнери!

З  7.10.2010 по 31.10.2010 року по всій Україні діє спеціальна пропозиція для замовників - представників малого та середнього бізнесу* — знижка 10% на всі продукти Microsoft, придбані за програмами корпоративного ліцензування.

Деталі акції:

Територія дії акції

Україна

Продукти, які беруть участь у акції

Всі  продукти (за винятком рішень з легалізації GGK, GGS, GGWA-A, продуктів категорії Windows Mobile) і ті самі продукти з програмою підтримки Software Assurance.

Стосується програм

Open License, Open Value і Open Value, Non Company Wide (нові угоди) Увага! Умови акції не поширюються на замовників академічного та державного секторів, а також на спеціальний рівень цін С

Ліцензії для замовлення

Ліцензія, ліцензія з програмою підтримки Software Assurance, ліцензії на оновлення настільної операційної системи (Upgrade), ліцензія на оновлення настільної операційної системи (Upgrade) з програмою підтримки Software Assurance.

Мінімальна кількість ліцензій для замовлення

5 ліцензій

Максимальна кількість ліцензій для замовлення

100 ліцензій

Мовна версія

Українська, російська, single (можливість використання придбаного продукту однією з 36 доступних мов)


*Microsoft залишає за собою право визначати відповідність організації умовам акції. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів