Презентація ТВ-Моніторів LG M52 / M82

Головна Новини Презентація ТВ-Моніторів LG M52 / M82
19.06.2012

Компанія LG Electronics представила дві нові серії персональних ТВ - М52 і М82 в Україні

Компанія LG Electronics представила дві нові серії персональних ТВ - М52 і М82 в Україні. Від своїх попередників - серій М50 і М80 - вони відрізняються оновленим дизайном і наявністю IPS-матриці, яка забезпечує максимально точну передачу кольору та широкі кути огляду. У результаті якість зображення в нових персональних ТВ така ж висока, як і в телевізорах з великою діагоналлю, а роздільна здатність Full HD забезпечує можливість трансляції HDTV.

M52 SERIES

Нові серії персональних ТВ - LG M52 і M82 - оснащені DTV-тюнерами з підтримкою стандартів DVB-T, DVB-C (у форматі MPEG4). Для зручності користувачів нові моделі персональних ТВ оснащені універсальними SI-роз'ємами, у які вставляється САМ-модуль з картою доступу до каналів кабельного телебачення. В результаті користувачеві достатньо придбати лише САМ-модуль, без необхідності встановлювати ТВ-тюнер окремо.

На відміну від багатьох інших телевізорів з малою діагоналлю, моделі LG M52 і M82 підтримують роздільну здатність Full HD і можуть приймати сигнал високої чіткості - HDTV.

Завдяки поєднанню IPS-матриці і LED-підсвічування, зображення на екранах персональних ТВ виглядає максимально реалістично, механізм шумозаглушення підвищує якість початкового картинки, якщо вона транслюється в низькій якості. Раніше IPS-матриця встановлювалася тільки в професійних моніторах і преміальних моделях телевізорів з великою діагоналлю. Тепер цей тип матриць і його головні переваги - висока якість зображення, природна передача кольорів і максимально широкі кути огляду - доступні і в персональних ТВ.

 M82 SERIES

Ще одна перевага нової лінійки - функція «Картинка-в-картинці», завдяки якій на екранах персональних ТВ можна одночасно дивитися футбольний матч і ділитися своїми переживаннями в соціальних мережах.

Висока якість зображення LG M52 і M82 доповнює також об'ємний реалістичний звук, який забезпечують вбудовані колонки (5 Вт для LG M52 і 7 Вт для LG M82) і система об'ємного звучання Infinite Surround. Для підключення ігрових приставок та інших цифрових пристроїв у нових моделях персональних ТВ передбачено два HDMI-роз'єми. Новинки також підтримують можливість перегляду HD-контенту прямо з USB-носія, без підключення до ПК. Це дозволяє переглядати відео і фото, що зберігаються на флешці, без довгої процедури завантаження комп'ютера.

У режимі суперенергозбереження M52 та M82 споживають на 25% менше енергії, ніж звичайні LED-монітори, а невелика діагональ і наявність настінного кріплення дозволяють розмістити персональний ТВ навіть у невеликому приміщенні.

 Нові серії персональних ТВ вже є на полицях українських магазинів.

 Характеристики: 

Модель
M2752D
M2452D
M2352D
M2252D
M2382D
M2482D
Розмір екрана
27W
24W
23W
22W
23W
24W
Тип матриці
IPS/MVA LED
MVA LED
IPS LED
IPS LED
LED IPS
LED VA
Роздільна здатність
1920 x 1080
Яскравість
250 кд/м2
Контрастність
5M:1
Час відгуку матриці
5мс
Кут огляду
178/178
Інтерфейс
D-sub, Composite, Component, Scart x1, HDMI x2
Швидкий перегляд USB
Так (Музика /Зображення /Dvix/ HD плеєр)

Звукова система

Infinite Surround
Колонки
5 Вт
7 Вт
Функції
Вбудований DTV тюнер
(DVB-T, DVB-C, MPEG4) з універсальним SI слотом, «Картинка-в-картинці», «Суперенергозбереження»

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів