Нове ДБЖ Eaton 9PX максимізує енергоефективність, надійність та продуктивність віртуальних середовищ

Головна Новини Нове ДБЖ Eaton 9PX максимізує енергоефективність, надійність та продуктивність віртуальних середовищ
19.11.2012

Багатогалузева промислова корпорація Eaton оголосила сьогодні про вихід на ринок нового джерела безперебійного живлення (ДБЖ) Eaton 9PX

Багатогалузева промислова корпорація Eaton оголосила сьогодні про вихід на ринок нового джерела безперебійного живлення (ДБЖ) Eaton 9PX, що належить до наступного покоління надійних та енергоефективних ДБЖ потужністю від 5 до 11 кВА для віртуалізованих середовищ. Для керівників відділів інформаційних технологій, які шукають способи зменшення витрат на енергоносії й обмеження споживання електроенергії, ДБЖ 9PX стане ідеальним рішенням для захисту критично важливого обладнання завдяки своїй неперевершеній щільності потужності та ефективності використання енергії (PUE).

ККД нового ДБЖ складає до 95% у режимі онлайн з подвійним перетворенням і до 98% при роботі у режимі високої ефективності, з коефіцієнтом потужності 0,9, що дозволяє надавати на 28 % більше активної потужності у порівнянні з традиційними ДБЖ. Таким чином, ДБЖ 9PX особливо стане у нагоді для користувачів, які прагнуть захистити своє обладнання у комп'ютерних залах і невеликих центрах обробки даних, а також у промислових, виробничих і медичних закладах.

Пристрої мають універсальний корпус, який дозволяє встановлювати ДБЖ як у стійку, так і у вертикальному положенні, забезпечуючи до 5 400 Вт у варіанті 3U і до 10 кВт у варіанті 6U. На удосконаленому графічному РК-дисплеї відображається вся інформація про стан ДБЖ, а також засоби для конфігурування. РК-дисплей з підтримкою багатьох мов можна нахиляти на 45° для зручності перегляду та регулювати його положення відповідно до способу встановлення – у стійці або у вертикальному положенні. У топології подвійного перетворення 9PX постійно контролює умови живлення та регулює напругу і частоту для оптимізації управління навантаженням.

Користувачі мають можливість слідкувати за споживанням енергії за допомогою РК-дисплея або програмного пакета Eaton Intelligent Power Software Suite, який сумісний з усіма основними операційними системами та програмним забезпеченням для віртуалізації. Таким чином, ДБЖ 9PX легко інтегрується у віртуалізовані ІТ-середовища, такі як VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN і Red Hat KVM. Підключення може здійснюватись через USB, послідовний порт або реле плюс додатковий слот для факультативної комунікаційної плати.

Для забезпечення безперервності обслуговування у випадку, наприклад, проблем з внутрішньою електронікою, які є малоймовірними, компанія Eaton обладнала ДБЖ 9PX резервними компонентами, а також внутрішнім байпасом з автономним живленням. У моделях HotSwap у комплект входить також ручний сервісний байпас для легкої заміни ДБЖ без відключення критично важливих систем. Конфігурація ДБЖ здатна включати паралельну роботу декількох пристроїв для того, щоб користувачі могли створити систему з резервуванням або розширити свою систему ДБЖ з використанням технології HotSync для подвоєння потужності у пізніший момент часу, залежно від розростання інфраструктури.

Моделі потужністю 5 і 6 кВА оснащені функцією управління сегментами навантаження, яка дозволяє відключати непотрібне у певний момент обладнання для збільшення часу роботи батарей для критично важливих пристроїв. Технологія управління батареями компанії Eaton – Advanced Battery Management (ABM) включає триетапний інтелектуальний процес заряджання, який оптимізує час перезаряджання, усуває надлишковий заряд і постійно відстежує стан батареї. Завдяки технології ABM, термін служби батареї може бути продовжений на 50 %. Крім того, користувачі можуть збільшити час роботи від батареї шляхом підключення до 12 зовнішніх акумуляторних модулів з можливістю гарячої заміни, здатних підтримувати роботу систем протягом декількох годин, якщо це буде необхідно. Всі ДБЖ Eaton 9PX поставляються з дворічною гарантією, яка поширюється на весь блок, включаючи батареї.

«Сталий розвиток є основою бізнесу і цінностей компанії Eaton. Ми пишаємося тим, що завдяки ДБЖ Eaton 9PX ми можемо запропонувати ринку одну з найсучасніших систем у своєму класі, яка дозволить заощаджувати до 40 % енергії у порівнянні з використанням інших подібних систем, що представлені сьогодні на ринку», – говорить продукт-менеджер сегмента Power Quality компанії Eaton Крістоф Джеммес (Christophe Jammes). – «У той же час, ми можемо надати користувачам надійне рішення, завдяки можливості паралельної роботи і здатності до інтеграції у віртуальні середовища».

Незабаром ДБЖ Eaton 9PX будуть доступнi зі складу ERC.

 

Щоб дізнатися більше про ДБЖ Eaton 9PX, відвідайте сайт.

Більш детальна інформація про інші продукти та послуги компанії Eaton доступна на сайті.

 

Корпорація Eaton

Багатогалузева промислова компанія з більш ніж сторічним досвідом забезпечення енерго - ефективних рішень , які допомагають нашим клієнтам успішно управляти електричною, механічною та гідравлічною енергію. З обсягом продажів 16 мільярдів доларів США у 2011 році, корпорація Eaton є світовим технологічним лідером у сфері електричних компонентів , систем та сервісу для безпечного постачання електроенергії, її розподілення та контролю; гідравлічних компонентів, систем та послуг для промислового та переносного обладнання; палива для аерокосмічних цілей, гідравлічних та пневматичних систем для комерційного та військового використання; автомобільної трансмісії та систем силового агрегату для продуктивності; економії палива та безпеки. В компанії Eaton працює приблизно 74 000 осіб, її продукцію продають у понад 150 країнах. Більш детальну інформацію Ви можете отримати відвідавши наш сайт.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів