Першокласний портфель «StudyBuddy» для дошкільнят вже у продажу

Головна Новини Першокласний портфель «StudyBuddy» для дошкільнят вже у продажу
20.11.2012

«StudyBuddy» пропонує абсолютно унікальний інтерактивний навчальний посібник для дітей від 4 до 7 років.

Шановні партнери!

Інформуємо Вас, що «Першокласний портфель» від StudyBuddy вже доступний для замовлення у двох варіантах:

•  ПЗ StudyBuddy Електроний посібник "Першокласний портфель" російською мовою  (код продукту 4820128020089)
•  ПЗ StudyBuddy Електроний посібник "Першокласний портфель" українською мовою (код продукту 4820128020072)

Звертаємо Вашу увагу, що на відміну від "Пакету посібників з алгебри, геометрії, фізики, біології та анатомії", контент якого працює завдяки хмарній платформі Microsoft Windows Azure та потребує постійного підключення до інтернету, "Першокласний портфель" продається у вигляді коробки, до складу якої входить інсталяційний носій.

Рекомендована роздрібна вартість "Першокласного портфелю" становить лише 100 грн.

«Першокласний портфель» від StudyBuddy — це інтерактивний мультимедійний навчальний посібник, призначений для інтелектуального, емоційного, соціального і психологічного виховання дітей від 4 до 7 років. Цей унікальний продукт розроблений кращими українськими фахівцями в галузі освіти. Над його створенням працювали професори, вчителі, вихователі, методисти, психологи, програмісти, сценаристи, режисери, мультиплікатори, диктори та ін.

 
У посібнику пропонуються своєрідні «ланки», використання яких зробить можливим цілеспрямований педагогічний вплив на дитину. За допомогою продукту «StudyBuddy» можна з легкістю внести необхідні корективи, збільшити обсяг знань, поліпшити пам'ять, увагу, мислення, знання основ математики, готовність руки до письма, розвиток мовлення, уяви та знання навколишнього світу.

Але, найголовніше, «Першокласний портфель» забезпечить психологічну готовність до навчання, навчить узагальнювати і диференціювати поняття, керувати своєю поведінкою і переступати через миттєві бажання на користь тому, що дійсно необхідно. Посібник допоможе розвинути такі якості, як акуратність, спостережливість, допитливість та цілеспрямованість. Все це буде служити для дитини опорою у виборі життєвого шляху і дасть гарантію успішного майбутнього.

Ознайомитися зі змістом навчально-виховного посібника «Першокласний портфель StudyBuddy», подивитися демо версії та оцінити якість цього унікального продукту можна на сторінці StudyBuddy.

Мультимедійний навчальний посібник «Першокласний портфель» рекомендований Міністерством освіти і науки України, та може використовуватись вихователями дошкільних закладів, вчителями молодших класів, і особливо, батьками в домашніх умовах.

Поспішайте придбати "Першокласний портфель". Кількість на складі лімітована.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів