Зробіть свій крок до майбутнього разом із «StudyBuddy»!

Головна Новини Зробіть свій крок до майбутнього разом із «StudyBuddy»!
09.01.2013

В Україні розпочалася реєстрація на ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання) 2013

 

 Шановні партнери!

З 4 січня розпочато реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні в 2013 році. Подати реєстраційні документи майбутні абітурієнти зможуть до 5 березня.
Зверніть увагу ваших клієнтів, що пакет електронних посібників «StudyBuddy» допоможе  майбутнім абітурієнтам  швидко й ефективно підготуватися до ЗНО!

Електроні посібники «StudyBuddy» це:
Економія
Посібники «StudyBuddy» в 3,5 рази дешевші, ніж друковані видання. До того ж, вони будуть допомагати в навчанні багато років, тому що розраховані на повні курси предметів. Чудова можливість заощадити тисячі гривень на щорічній покупці стандартних підручників і додаткових заняттях з викладачами, одного разу придбавши «StudyBuddy».
Якість і унікальність
Інноваційна продукція «StudyBuddy» розроблена провідними українськими фахівцями українською та російською мовами з максимальним урахуванням вікових та психологічних особливостей учнів, повністю відповідає шкільній програмі, отримала вищу оцінку в школах країни, рекомендована Міністерством освіти і науки України.

Посібники «StudyBuddy» — сучасний, абсолютно інноваційний продукт на українському ринку освітніх матеріалів, розроблений для сучасного покоління учнів. У підручниках використані мультимедійні технології, які дозволяють збільшити:

• Швидкість сприйняття у 5 разів
• Рівень запам'ятовування в 2,5 рази
• Рівень уваги на 85-90%
• Покращити пам'ять на 80-90%.

Випускники, які готуються до зовнішнього незалежного тестування, використовуючи електронні підручники «StudyBuddy», демонструють високий рівень результативності, впевнено проходять тестування та вступають до обраних навчальних закладів.

Не зволікайте і поспішайте запропонувати вашим клієнтам придбати електроні посібники «StudyBuddy», часу на підготовку до ЗНО залишається мало.

З приводу придбання StudyBuddy Пакету посібників з алгебри, геометрії, фізики, біології, анатомії, будь-ласка, звертайтесь до вашого менеджера або за ел. адресою Software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів