Нові форм-фактори персонального комп’ютера у виконанні Foxconn

Головна Новини Нові форм-фактори персонального комп’ютера у виконанні Foxconn
30.07.2013

На складі компанії ERC тепер доступні дві моделі барабонів провідного тайванського виробника

На складі компанії ERC тепер доступні дві моделі барабонів провідного тайванського виробника.

 

Перша модель - «AT». Представлена у двох виконаннях: безвентиляторна модель на Атом 2550 (AT-5250_Black) та модель із Core i3-3217 (AT-7300_Black).

 

Пристрій має компактну коробку білого кольору, де знаходиться сам пристрій і всі аксесуари.

 

В комплект поставки входять: мережевий адаптер, перехідник DVI-VGA, флешка із драйверами, підставка для установки на стіл вертикально, а також підвіс для кріплення поза монітором.

На передній панелі – вихід на навушники, мікрофонний вхід, кард-рідер, два USB 3.0 порта, прорізи вбудованого динаміка, кнопка вмикання.

На задній грані – два USB 2.0 та два USB 3.0, DVI вихід, HDMI вихід, RJ-45 локальної мережі, лінійний вихід, та гніздо для кабелю живлення.

Корпус пристрою виконаний із шліфованого алюмінію.

 

Корпус відкривається вільно після викручування 4 гвинтів. Неттоп потребує встановлення жорсткого диску формату 2.5” або SSD такого ж розміру, чи SSD mSATA форм-фактору. А також оперативної пам’яті DDR3 SO-DIMM формату.

Процесор, Wi-Fi модуль і все інше необхідне для функціонування сучасного ПК вже є на борту.

 

Завдяки спеціальній кріпильної рамці неттоп можна повісити позаду обладнаного монітора VESA 100*100 чи VESA 75*75 кріпленням.

 

Наступна модель «nT». Також має два варіанти виконання: із двоядерними Atom 2550 (nT-i1250_black) чи Celeron 847 (nT-i2847_Black) на борту.

 

До комплекту входять ті ж самі аксесуари: мережевий адаптер, перехідник DVI-VGA, флешка із драйверами, підставка для встановлення на стіл вертикально, а також підвіс для кріплення поза монітором.

 

Корпус пристрою виконаний із лакованого глянцевого пластику.

 

Неттоп потребує встановлення жорсткого диску формату 2.5” або SSD такого ж розміру, чи SSD mSATA формфактору (SATA 2). А також оперативної пам’яті DDR3 SO-DIMM формату.

Процесор, Wi-Fi модуль і все інше необхідне для функціонування сучасного ПК вже є на борту.

 

Використовуючи спеціальне кріплення із комплекту, VESA сумісний монітор і бездротовий комплект клавіатури і миші, цей неттоп стане функціональною основою для створення повноцінного моноблоку.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів