Нові системи Oracle SPARC забезпечують небачений рівень продуктивності та ефективності

Головна Новини Нові системи Oracle SPARC забезпечують небачений рівень продуктивності та ефективності
21.09.2017

Найсучасніший у світі процесор додає революційні вдосконалення, забезпечуючи зростання продуктивності та підвищення безпеки у 2-7 разів у порівнянні з x86, з програмним забезпеченням Silicon v2 для Oracle Cloud, Oracle Engineered Systems та Servers.

18 вересня Oracle анонсувала платформу SPARC восьмого покоління, яка забезпечує нові рівні безпеки, продуктивності та доступності для критичних навантажень клієнтів. Працюючи на новому мікропроцесорі SPARC M8, системи Oracle та IaaS надають сучасну корпоративну платформу, з новою версією програмного забезпечення Silicon v2, що дозволяє клієнтам економічно ефективно розгорнути найважливіші бізнес-додатки та масштабовані середовища додатків з надзвичайною продуктивністю як локально, так і в Oracle Cloud.

Системи на процесорах SPARC M8, включаючи інженерні системи Oracle SuperCluster M8, і сервери SPARC T8 і M8, призначені для безперешкодної інтеграції з існуючими інфраструктурами та включають повністю інтегровану віртуалізацію та управління для приватної хмари. Усі існуючі комерційні та нестандартні додатки будуть працювати на системах SPARC M8 без змін з новими рівнями продуктивності, можливостями безпеки та доступності. Процесор SPARC M8 з Silicon v2 розширює першу в галузі захищену пам'ять Silicon (Silicon Secured Memory), яка забезпечує постійний захист пам'яті апаратного забезпечення для вдосконаленого захисту від вторгнень та повного шифрування та Accelerators Data Analytics (DAX) з відкритим API для швидкого росту продуктивності та ефективності аналітики баз даних та обробки потоків Java. Служба Oracle Cloud SPARC Dedicated Compute також буде оновлена з процесором SPARC M8.

«Oracle вже давно є піонером в комбінованій розробці  програмного та апаратного забезпечення для захисту високопродуктивної інфраструктури для будь-яких робочих навантажень будь-якого розміру, – коментує Едвард Скрівен (Edward Screven), головний корпоративний архітектор Oracle. - SPARC вже був найшвидшим, найбільш захищеним процесором у світі для роботи Oracle Database та Java. SPARC M8 розширює ці межі ще більше».

Процесор SPARC M8 пропонує удосконалення безпеки, забезпечуючи у 2 рази швидше шифрування та хешування, ніж пропонує x86 і у 2 рази швидше, ніж мікропроцесори SPARC M7. Унікальний дизайн процесора SPARC M8 також забезпечує постійну безпеку за замовчуванням та вбудований захист структур даних в пам'яті від хакерів та помилок програмування. Інновації SPARC M8 забезпечують новий рівень продуктивності та ефективності у всіх робочих навантаженнях, включаючи:

  • База даних: спроектована для швидшого запуску Oracle Database, ніж на будь-якому іншому мікропроцесорі, SPARC M8 забезпечує у 2 рази швидше OLTP виконання на ядро, ніж x86 і у 1,4 рази швидше мікропроцесорів M7, а також аналітику баз даних до 7 разів швидше, ніж x86.
  • Java: SPARC M8 забезпечує у 2 рази кращу продуктивність Java, ніж x86 і 1,3 разів краще, ніж мікропроцесори M7. DAX v2 забезпечує у 8 разів ефективнішу обробку потоків Java, що покращує загальну продуктивність програми.
  • In Memory Analytics: інноваційний процесор забезпечує у 7 разів швидшу обробку запитів за хвилину (QPM) / ядро, ніж x86 для аналітики баз даних.

Oracle прагне надавати найновіші SPARC і Solaris технології та сервери своїм глобальним клієнтам. Тривала історія подвійної сумісності Oracle у поколіннях процесорів продовжується з M8, забезпечуючи оновлення для клієнтів, коли вони готові до цього. Oracle також публічно зобов'язалась підтримувати Solaris, принаймні до 2034 року.

Якщо у вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся oracle@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів