Аналіз статичного коду зупиняє атаки: реальний досвід замовника

Головна Новини Аналіз статичного коду зупиняє атаки: реальний досвід замовника
27.10.2017

Як зупинити 18 атак «нульового дня» за 3 місяці розповів Ларі Форан (Larry Foran), CISO компанії Orange Lake Resorts, що зауважив зниження цільових атак в компанії в результаті аналізу статичного коду McAfee Advanced Threat Defense (ATD).

Вже протягом перших трьох місяців впровадження рішень McAfee, Orange Lake Resorts, спеціалізована на ринку таймшерів США, змогла запобігти 18 загрозам «нульового дня». Завдяки інтегрованій природі рішень McAfee, Orange Lake Resorts блокує більше зловмисних дій та отримує кращу видимість потенційних загроз в компанії. Зокрема, поєднання динамічного та статичного аналізу кода в McAfee Advanced Threat Defense допомогло їм запобігти більшій кількості цілеспрямованих атак.

А отримати розуміння і видимість процесів та можливість їх проаналізувати допомогла інтеграція даних з SIEM-рішенням McAfee Enterprise Security Manager (ESM), в результаті якої в Orange Lake Resorts упевнились, що блокують більше шкідливої активності та в тому, що рівень вразливості їх систем знижується. Детальніше про результати можна дізнатися з відео на сайті виробника.

Із запитаннями, будь ласка, звертайтеся до нас: security@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів