Яким буде новий iMac Pro?

Головна Новини Яким буде новий iMac Pro?
27.11.2017

Вже невдовзі Apple випустить оновлений iMac Pro. Комп’ютер стане універсальним пристроєм із широким набором функцій. З допомогою оновленого iMac Pro можна буде створювати якісний 3D-контент і працювати з програмами віртуальної реальності.

Базова версія комп’ютера оснащена 8-ядерним процесором Intel Xeon. А максимальна комплектація передбачає встановлення 18-ядерного чіпсета.

Серед основних специфікацій оновленого iMac Pro:

  • Графічний процесор Rodeon pro Vega з продуктивністю до 11 терафлоп; здатен одночасно опрацьовувати до 16 ГБ відео. Технологія НВМ2 забезпечує швидкість передавання даних до 400 ГБ/с.
  • Дисплей із роздільною здатністю 5К, один із найкращих на ринку електроніки. Стандарт кольоропередачі – Р3.
  • Система подвійних вентиляторів захищає пристрій від перегрівання, а функція Termo Boost зможе підтримувати максимальний рівень продуктивності.
  • 4 порти Thunderbolt 3, 10-гігабітниц Ethernet-порт і слот для SD-карток пам’яті.
  • Фронтальна 1080Р Full HD-камера.
  • Стереодинаміки з покращеним відтворенням басів, 4 мікрофони.

За чутками, за функції SecureBoot і роботу голосового помічника буде відповідати процесор А10. Старт продажів оновленого iMac Pro у грудні. В Apple обіцяють, що комплект поставки міститиме клавіатуру Magic Keyboad, а також Magic Mouse 2 або Magic Trackpad, на вибір покупця.

У каталозі ERC безліч моделей комп’ютерів Apple, які визнані одними з найнадійніших комп’ютерів на ринку. Кожен покупець знайде для себе пристрій із потрібним функціоналом і незмінно довершеним дизайном. 

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів