Новинка на складі ERC: FIBARO – рішення для smart-будинку

Головна Новини Новинка на складі ERC: FIBARO – рішення для smart-будинку
27.12.2017

Компанія ERC, найбільший дистриб’ютор рішень інформаційних технологій та електротехніки в Україні, підписала контракт з компанією Fibar Group SA, виробником рішень під брендом FIBARO для автоматизації будинків за бездротовими протоколами Z-Wave та HomeKit.

 Цим контрактом ERC започатковує розвиток бізнесу в категоріях «Розумний будинок», «Автоматизація будівель», які дуже стрімко зростають та користуються попитом у всьому світі. Продукція FIBARO відповідає восьми основним вимогам, що стосуються контролю, гарантування безпеки та комфорту для мешканців будинку.

Серед рішень FIBARO – стартовий пакет для розумного будинку, розумні датчики освітлення, диму, газу, протікання води, smart-розетки, реле, датчики руху та відстеження дверей та ін. Загалом рішення FIBARO допоможуть у керуванні воротами та шторами, при кондиціюванні, опаленні та вентиляції, проведенні спостереження, охорони, а також відтворенні мультимедіа.

Бездротовий протокол Z-Wave сумісний з пристроями інших виробників, і дозволяє об’єднати їх у спільну мережу з іншими для максимальної продуктивної та злагодженої роботи. Зі smart-рішеннями FIBARO щоденні рутинні справи приноситимуть задоволення і радість.

Повний асортимент продукції FIBARO вже доступний зі складу в Києві.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів