Новенький радіогодинник Philips AJ3551/12 вже на складі ERC

Головна Новини Новенький радіогодинник Philips AJ3551/12 вже на складі ERC
28.12.2017

Почніть свій ранок разом з улюбленою радіостанцією, прокидаючись під поступове зростання гучності будильника. Великий дисплей, різноманітні налаштування та мобільність – далеко не всі переваги радіогодинника від Philips.

Повільне і приємне пробудження

Із радіогодинником Philips AJ3551/12 у вас є можливість обирати, під які звуки прокидатись: музику, радіохвилю або звук зумера. Гучність сигналу буде поступово зростати від наднизької до помірно високої для приємного початку дня.

Дисплей

Великий дисплей із яскравими та чіткими даними дозволяє зчитувати інформацію навіть на відстані. Яскравість регулюється відповідно до своїх потреб.

Прості налаштування

Налаштування часу та будильника надзвичайно просте та інтуїтивно зрозуміле. Так само просто можна і встановити таймер відключення радіо, щоб ви змогли приємно заснути під улюблену музику.

Мобільність

Радіогодинник живиться від електромережі. Але його можна взяти з собою на прогулянку або відпочинок, встановивши 4 ААА батарейки (не входять у комплект).

Товари з публікації
код товару: AJ3551/12
немає в наявності
Тип: радіогодинник; Тип тюнера: цифровий; Звук будильника: радіо, дзвінок будильника; Можливості: Годинники, Будильник, "м'який" будильник; Колір корпусу: чорний;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів