Dell, лауреат премії CES2018, розширює межі можливого з новими моніторами, ПК та еко-технологіями

Головна Новини Dell, лауреат премії CES2018, розширює межі можливого з новими моніторами, ПК та еко-технологіями
11.01.2018

Компанія Dell представила користувачам широкий спектр нових пристроїв та програмного забезпечення в рамках міжнародної виставки побутової електроніки CES 2018. Серед новинок: ноутбуки XPS, безрамкові IPS-монітори, геймерські вигнуті монітори, лазерний 4К проектор, а також розробки у сфері eSports та екології океану.

Шедеври інженерного мистецтва - ноутбуки XPS 13 та XPS 15 2-в-1

Новий ноутбук XPS 13 покращений за усіма параметрами і був висунутий на отримання нагороди CES 2018 Innovation Award.

XPS 13 оснащений дисплеєм нового покоління InfinityEdge 4K Ultra HD. Рамковий корпус більш вузький (8-13,7 мм), дисплей ще яскравіше, роздільна здатність ще більше.

XPS 15 2-в-1 – перший гібридний 15,6” ноутбук: він дуже дегкий і тонкий, витонченість дизайну чудово поєднується із потужною «начинкою». Процесор восьмого покоління Intel Core обєднує в собі високу продуктивність центрального процесора та графічний процесор Radeon™ RX Vega M, які дозволяють грати у комп’ютерні ігри класу ААА.

Головна особливість ноутбука – поєднання сенсорного екрану та магнітної левітуючої клавіатури.

Нові монітори та покращення в асортименті продукції Latitude

Нагороду отримав геймерський монітор Alienware 34, який був представлений влітку минулого року.

Пристрій оснащений 34” дисплеєм формату WFHD, співвідношення сторін 21:9, а вражаючий кут огляду у 178° розширює усі горизонти.

Dell доповнив лінійку найяскравіших ультратонких моніторів новими Dell Ultrathin Monitor на 24” та 27”.

Моделі сумісні з HDR, щоб забезпечити ефект CinemaColor на майже безрамковому дисплеї Infinity Edge.

4К лазерний проектор

Лазерний проектор Dell Advanced S718QL, про який стало відомо минулого року, отримав нагороду у категорії «Відео дисплеї».

Пристрій може проектувати зображення діагоналлю до 100” з відстані всього 4 дюйми від стіни. Висока яскравість у 5000 люмен забезпечує чудову видимість зображення у будь-яких умовах.

Екологія – вихід із глухого кута є!

Минулого року Dell сумісно з іншими компаніями розпочала пілотну програму по переробці океанічного пластику для його подальшого використання у промисловості.

На початковій стадії масова частка такого пластику у виробництві упаковок складала 25%, а до 2020 року її планують збільшити до 100%. Така амбіційна програма отримала кращу нагороду у категорії «Еко-дизайн» на CES 2018.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів