Платформа для критично важливих завдань HPE Superdome Flex

Головна Новини Платформа для критично важливих завдань HPE Superdome Flex
29.01.2018

Досить гнучка і потужна, щоб впоратися з обробкою величезних і зростаючих обсягів даних на середньому і великому підприємствах, з підтримкою обчислень у пам’яті та неперевершеними можливостями масштабування для аналізу даних майже в режимі реального часу.

HPE Superdome Flex – новий сервер у максимальній конфігурації може бути оснащений 32 процесорами і 48 ТБ пам’яті, має найпотужнішу підсистему введення-виведення із гарантованими показниками RAS. Завдяки цьому він успішно впорається із широким діапазоном критичних бізнес-навантажень, забезпечуючи високу доступність і масштабованість при надзвичайно низьких початкових витратах.

Сервер HPE Superdome Flex відрізняється чудовим показником RAS (надійність, доступність і масштабованість) та комплексними засобами безпеки, що гарантує надійний захист критично важливих робочих навантажень.

Завдяки цій платформі підприємства будь-якого розміру можуть обробляти і аналізувати величезні обсяги даних і перетворювати їх в аналітичні бізнес-дані, що застосовуються в режимі реального часу.

За допомогою HPE Superdome Flex клієнти можуть робити наступне:

  • Перетворювати дані в практично значиму інформацію в безпрецедентному масштабі і в режимі реального часу;
  • Почати з малого і безперешкодно збільшувати масштаби;
  • Організовувати безпеку критично важливих робочих навантажень: в системі HPE Superdome Flex: передбачені перевірені на практиці можливості щодо забезпечення надійності, доступності та обслуговування, яких немає в інших стандартних платформах на основі архітектури x86. Завдяки цьому показник доступності однієї системи складає 99,999%.

Більше подробиць за посиланням.

У разі додаткових питань, будь ласка, звертайтесь до SERVER@ERC.UA

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів