Оновлення партнерської програми Microsoft та покращена підтримка

Головна Новини Оновлення партнерської програми Microsoft та покращена підтримка
07.08.2018

Компанія ERC надає своїм бізнес-партнерам повний комплекс послуг на кожному етапі використання та розгортання хмарних сервісів Microsoft, зокрема і технічну підтримку за необхідності, проте нагадуємо, що і Microsoft дбає про своїх партнерів і завжди знаходиться у пошуку можливостей покращення послуг підтримки і намагається зробити їх доступнішими і зрозумілішими для партнерів.

В процесі оптимізації партнерських програм Microsoft скасували послуги консультантів, проте партнери як і раніше можуть користуватися існуючими ресурсами підтримки.

  • Чат із спеціалістом Спеціалісти Microsoft готові відповісти на будь-які питання стосовно участі в програмі та отримання переваг. Щоб відкрити чат, натисніть кнопку Почати чат в правому нижньому кутку більшості сторінок на сайті виробника.
  • Сторінка підтримки Партнери також можуть відвідати сторінку підтримки, на якій регулярно оновлюється інформація та додаються відповіді на нові питання про програму та продукти.
  • Потребуєте додаткової допомоги? Для отримання додаткової інформації про цінні інструменти, ресурси і оновлення для партнерів користуйтеся наступними посиланнями:

 

Із додатковими питаннями звертайтеся до наших експертів на software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів