Оновлення від Microsoft: апгрейд Skype for Business до Teams

Головна Новини Оновлення від Microsoft: апгрейд Skype for Business до Teams
02.10.2018

Microsoft оголосили, що роботи по додаванню функціональних можливостей Skype for Business Online до Microsoft Teams завершено.

З використанням Teams, ви можете задовольнити потреби замовників у засобах комунікацій (повідомлення, відеоконференції, дзвінки, сумісна робота та ін.), оновивши Skype for Business Online до Microsoft Teams. Оновлення до сучасного та основного клієнтського рішення Microsoft Teams в Office 365, дозволить оцінити усі переваги комунікацій для бізнесу.

З 1 жовтня, нові клієнти Office 365, з кількістю 500 та менше користувачів, будуть підключені до Microsoft Teams і не матимуть доступу до Skype for Business Online. Тенанти, що вже використовують Skype for Business, зможуть і далі користуватись Skype for Business (навіть у випадку додавання нових клієнтських ліцензій), до моменту їх переходу до Microsoft Teams.

Microsoft пропонує автоматичний апгрейд Skype for Business Online до Teams для прямих клієнтів Microsoft. З 1 листопада, автоматичний перехід оновлення буде доступним для всіх замовників.

Наступні кроки

  1. До 1 жовтня, оновіть посилання на Skype for Business Online у ваших матеріалах до Office 365 та Microsoft 365.
  2. Ознайомтеся з наведеними нижче ресурсами, щоб зрозуміти стратегію  Microsoft по підтримці користувачів та переходу з Skype for Business до Teams.
  3. Оберіть замовників для проведення пілотних проектів та тестування процесу переходу з Skype for Business до Teams.
  4. Здійсніть перехід від Skype for Business до Teams у власній організації, і випробуйте це захоплюючє рішення з сучасних комунікацій

Корисні ресурси

Для партнерів

Для замовників

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів