CEE 2019 Spring: Ardesto – новинки, пральна машина заввишки в 2 метри та мохіто!

Головна Новини CEE 2019 Spring: Ardesto – новинки, пральна машина заввишки в 2 метри та мохіто!
05.04.2019

ARDESTO підготував на виставку CEE 2019 Spring мало не всі категорії свого бренду, починаючи з дрібної та великої побутової техніки і закінчуючи посудом та аксесуарами для дому.

Крім того, що можна потримати, протестувати та отримати кваліфіковану інформацію з продуктів бренду, також на вас чекає приємний бонус – безкоштовне мохіто та оригінальний фото стенд із декорованою 2-х метровою пральною машинкою!
 

Тому бажаючих сфотографуватись у величезному ілюмінаторі пральної машини та скуштувати фірмовий мохіто від нашого харизматичного бармена – величезна кількість!
 

Ну і, звичайно, яка виставка бренду без новинок! Тому крім популярних продуктів, були представлені і такі новинки:

Пральна машина Ardesto WMS-7115W Black Mars, яка зовсім не дарма так називається, адже дійно вирізняється особливим дизайном. Отож, Ardesto WMS-7115W Black Mars – це автоматична пральна машина з фронтальним завантаженням білизни, вбудованим дисплеєм та дизайнерським ілюмінатором чорного кольору. Вона розрахована на завантаження 7 кг білизни. Максимальна швидкість віджиму досягає 1200 оборотів у хвилину, а клас енергозбереження - A++.
 
 
М'ясорубка Ardesto MGL-3580D - преміальна м'ясорубка у металевому корпусі з потужністю 2200 Вт, двома швидкостями та змінними насадками для приготування фаршу, домашніх ковбасок та кеббе, а також насадкою для терки та шинкування.
 
 
Пилосос Ardesto MVC-C1601BN – компактний циклонний пилосос з контейнером і турбощіткою для сухого прибирання твердої підлоги і килимового покриття.
 
 
Отож, дуже рекомендуємо стенд Ardesto, як найбільш укомплектований технікою для всією родини та як стенд, що вміє приємно дивувати!

Чекаєм на вас 6-7 та 12-14 квітня на CEE2019 Spring, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html
 
P.S. Трохи про сам бренд. ARDESTO – якісна та надійна побутова техніка. Бренд пропонує велико-побутову, дрібно-побутову та кухонну техніку, а також кліматичне обладнання та посуд. Спільна робота з італійськими інженерами дозволила реалізувати найбільш інноваційні та сміливі тенденції в світі промислового дизайну. Техніка ARDESTO доповнить і гармонійно впишеться у будь-який інтер’єр. Виробничі потужності розташовані в Європі, Туреччині та Китаї. Оснащення заводів відповідає світовим стандартам, а вся продукція проходить суворий контроль якості і сертифікована за європейськими та українськими стандартами. Гарантійне і післягарантійне обслуговування забезпечує широка мережа сертифікованих сервісних центрів, розташованих по всій країні. Сайт: https://ardesto.com.ua/

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів