CEE 2019: 2E представив широкий асортимент товарів на будь-який смак!

Головна Новини CEE 2019: 2E представив широкий асортимент товарів на будь-який смак!
05.04.2019

Стенд 2E представив нам нові моделі та навіть нові категорії товарів! Навіть, здалось, чого тільки цей бренд не виробляє. Посудіть самі, адже на стенді був представлений великий асортимент техніки: периферія (мишки, клавіатури), смартфони, музичні колонки, навушники, чохли, павербанки, монітори та рюкзаки і сумки. Здивовані? Я теж!

Приємний бонус, це сувенірна продукція та розіграш цінних подарунків зі сцени для найуважніших відвідувачів!

Декілька слів про новинки зі стенду 2Е:

Повнорозмірна ергономічна миша 2Е MF215 виконана в стриманому дизайні з Soft Touch покриттям та прогумованими боковинами. Завдяки своїй формі, що враховує анатомію руки, мишкою зручно користуватися протягом тривалого часу, а додаткові клавіші та кнопка зміни DPI полегшать виконання повсякденних задач.

Компактні бездротові навушники-гарнітура категорії EarBuds із захистом від вологи IPX5 здатні працювати в активному режимі до 5 годин. Навушники автоматично під’єднуються до смартфону, достатньо лише дістати з зарядного кейсу та ввімкнути Bluetooth на смартфоні. Стильний та зручний дизайн – вони виконані в вигляді краплі, зручно тримаються у вушній раковині та майже не помітні.

Портативний зарядний пристрій 2Е SOTA SERIES ємністю 10 000 мАг, має полімерну Li-Po батарею та час зарядки: 6-7 годин при циклі перезарядки до 500 разів. А 4 світлодіодні індикатори покажуть рівень заряду. Функція захисту від короткого замикання та перевантаження по струму можуть врятувати не тільки батарею, але й мобільний пристрій. 

Бюджетний 3G смартфон Смартфон 2E E500A 2019, оснащений витягнутим 5-дюймовим IPS екраном з трендовим співвідношенням сторін 18:9. Сенсорник побудований на базі нової операційної системи Android 8.1 Oreo (Go edition), оптимізованої Google спеціально для швидкої роботи в смартфонах з оперативною пам'яттю до 1 ГБ. Посилений Li-Ion акумулятор ємністю 2500 мАг забезпечить автономну роботу смартфона до 8 годин постійно активного екрану (перегляду відео, прослуховування музики, серфінгу в Інтернеті в 3G або Wi-Fi мережах) або протягом доби при середніх навантаженнях.

Отож, завітавши на стенд 2Е ви обовязково знайдете щось для себе! До зустрічі 6-7 та 12-14 квітня на CEE 2019 Spring, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

P.S. Пару слів, про сам бренд 2Е. Бренд 2Е пропонує рішення, які щодня допомагають в роботі, вдома та під час подорожей. Головною місією бренду є створювати продукти, які є простими за своїм функціоналом та зручні у використанні. Отож, за словами 2Е: «Живіть легко та повним життям, а ми подбаємо про технічні дрібниці.» Сайт: www.2E.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів