PlayStation, Lenovo і HTC Vive на CEE 2019 дивували новинками та розважали VR-пристроями

Головна Новини PlayStation, Lenovo і HTC Vive на CEE 2019 дивували новинками та розважали VR-пристроями
09.04.2019

Понад 200 світових брендів взяли участь у наймасштабніший виставці CEE 2019 Spring. Розповімо про стенди тих, хто продемонстрував технологію VR, адже вона викликала багато ажіотажу.

PlayStation

Стенд PlayStation – велика ігрова зона, де можна випробувати 12 найпопулярніших ігор PlayStation. А завдяки ліцензованим кокпітам Playseat, джойстикам і кермам Thrustmaster кожен відвідувач зміг максимально заглибитися у світ перегонів і авіасимуляторів.
 
Завдяки технології VR відвідувачі відкривали нові планети, а спеціальні контролери додавали реалістичності.
 
 
Обов’язково рекомендуємо спробувати ігри для всієї родини: Knowledge is Power та Frantics. Звичайно, не можна пройти повз легендарні хіти: Days Gone, God of War, Anthem. А в найпопулярнішій FIFA 19 можна зіграти за «Динамо» (Київ) або «Шахтар» (Донецьк).
 

Lenovo

Lenovo на CEE 2019 було представлено двома стендами: системної інтеграції та консумерської електроніки.
 
У зоні консумерської електроніки можна було ознайомитися з ноутбуками ThinkPad X1 Extreme, ThinkPad X1 Yoga, ThinkPad E480 та ThinkPad X1; моніторами; зробити пам’ятну світлину в образі скелелазу, позмагатися у вікторинах та іграх, насолодитися треками ді-джея у денс-зоні.
 
На стенді системної інтеграції Lenovo представила рішення, розроблені для центрів обробки даних нового покоління, що створюють обчислювальні потужності та можливості, які змінюють бізнес і суспільство. Особливою новинкою стенда був програмно-апаратний комплекс Lenovo і Nutanix: ThinkAgile HX3721. Тому VR-пристрій на стенді Lenovo пропонував віртуально відвідати місце, де розташовано цей програмно-апаратний комплекс у Барселоні.
 

HTC Vive

На стенді HTC VIVE було презентовано революційні VR-пристрої VIVE Pro і VIVE Focus, які розроблено саме для бізнесу. З ними можна ефективно працювати у будь-яких середовищах та за екстремальних умов.
 
До речі, HTC VIVE впроваджує рішення для бізнесу в Україні, які вже активно використовують. З-поміж них: VR-тренажер у компанії «ДТЕК», який допомагає навчити персонал обслуговувати обладнання електростанцій безпечно та швидко; «ХІТ» у «Новій Пошті» – візуалізація Хмельницького інноваційного терміналу, який будують.
 
Також усі бажаючі у зоні HTC VIVE з VR-пристроями мали змогу побавитися в ігри.
 

Бонус HTC VIVE

З 2 по 30 квітня у разі придбання VR-пристрою бренда HTC VIVE у офіційного реселлера покупець отримає у подарунок рік безкоштовної передплати Viveport Infinity у магазині додатків.
 

Viveport

Це необмежений доступ до 600+ VR ігор і додатків, які поповнюють щотижня. Для підключення передплати потрібно активувати промокод до 15 травня 2019 року, який є у комплекті пакування.
 
Якщо раптом не встигли на першу фазу, то не варто хвилюватися, адже на другій фазі стенди PlayStation та Lenovo також будуть присутні. А ще буде збільшено зону геймінга – отже, очікуйте на багато конкурсів, розіграшів і відповідно цікавих подарунків і сюрпризів.

Запрошуємо на другу фазу 12-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів