Зовсім нові відчуття від ноутбуків HP із вставками з натурального дерева

Головна Новини Зовсім нові відчуття від ноутбуків HP із вставками з натурального дерева
31.05.2019

Компанія HP продовжує дивувати своїх користувачів! І на цей раз дизайнери бренду вирішили виділити свої ноутбуки випустивши ноутбук із незвичайним і натуральним матеріалом. Отож, цим матеріалом у цьому році стало дерево.

На виставці Computex 2019 виробник презентував кілька ноутбуків з дерев'яними панелями в декількох варіантах дизайну, що прикрашають робочу область під клавіатурою. Така дерев'яна обробка буде пропонуватися в якості опції для нових моделей ноутбуків Envy 13, Envy x360 13, Envy x360 15 і Envy 17 модельного ряду 2019 року. І пропонується вона у трьох варіантах обробки: чорний із темно-коричневим горіхом,  білий із березою та сріблястий із березою.

При цьому в компанії HP запевняють, що кожен окремий екземпляр ноутбуків HP колекції Envy Wood буде «унікальним» завдяки природним та неповторним відмінностям малюнка дерев’яних волокон. Що стосується технічних характеристик, поки лише відомо, що оновлені моделі будуть пропонуватися у варіантах з новітніми процесорами Intel і AMD.

Вихід нових ноутбуків Envy Wood на ринок запланований на осінь. Ймовірно, ближче до дати виходу стануть відомо всі подробиці про варіанти конфігурації і ціни ноутбуків. Поки ж пропонуємо просто оцінити, як будуть виглядати майбутні новинки Envy Wood з дерев'яними панелями.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів