Sony & PlayStation на CEE & CEE GAMES 2019

Головна Новини Sony & PlayStation на CEE & CEE GAMES 2019
29.09.2019

Стенд Sony, крім того, що представив свої новинки, також підготував різноманітні активності та ряд майстер-класів від фотографів.

Вже традиційно, кожен гість виставки зможе легко протестувати та оцінити широкий модельний ряд навушників, спробувати вибивати ритм на портативних колонках і відчути потужні баси систем для вечірок. А також, можна поринути у світ надзвичайно реалістичного зображення в зоні телевізорів Sony BRAVIA, які поєднують контрастне зображення зі звуком, що так і лине прямо з екрану.

Камера α6400 E-mount (ILCE-6400) – ця камера із матрицею APS-C може пишатися найшвидшим в світі автофокусуванням, яке наводить зображення на різкість за 0,02 секунди, а також презентує нові можливості автофокусування та відстеження в реальному часі. Передбачені, також, швидка безперервна зйомка зі швидкістю до 11 кадрів на секунду з відстежуваним BIONZ X, що забезпечує чудову якість зображення, запис 4K-відео, сенсорний РК-екран з поворотом на 180 градусів та багато інших функцій, які роблять цю камеру ідеальним інструментом для фотографів будь-якого рівня, як для професіоналів, так і для влоггерів.

Портативна колонка для пікніків GTK-PG10 – завдяки спеціальному режиму, який розповсюджує звук, GTK-PG10 створена спеціально для використання на відкритому повітрі – колонка оснащена захищеною від бризок верхньою панеллю, яку можна використовувати в якості підставки для напоїв. Бездротова, портативна та з тривалим терміном служби батареї, колонка GTK-PG10 ідеально підходить для прослуховування музики надворі, чи то вечірка, пікнік чи кемпінг. Але вибір завжди за вами, адже склавши верхню панель колонки, можна не тільки оптимізувати місце, а і спроектувати напрямок звуку вперед для потужнішої гучності. Завдяки вбудованій батареї, насолоджуватись якісним звуком можна до 13 годин.

Різноманіття відтінків на телевізорах серії XG95 – переглядайте деталізоване 4K зображення з насиченою кольоропередачею, доповнене звучанням за найновішою технологією Sound-from-Picture Reality™. Надпотужний процесор зображення X1™ Ultimate визначає сотні різних об’єктів на екрані та застосовує інтелектуальні алгоритми для покращення яскравості, деталізації та кольорів. У результаті будь-яке зображення відтворюється чітко, яскраво й реалістично. Завдяки технології Sound-from-Picture Reality™ звук надходить прямо з екрана. Система Acoustic Multi-Audio™ передбачає динаміки з відбиттям басів і два додаткових високочастотних динаміки в задній частині телевізора, що скеровують звук. Завдяки точній відповідності зображення та звуку створюється повний ефект присутності.

Телевізори серії АG9 з посиленою контрастністю – Цей OLED-телевізор із процесором зображення X1™ Ultimate відтворює глибокий чорний і природні яскраві кольори, а завдяки технології Pixel Contrast Booster™ ще й підвищує контрастність за яскравого освітлення. На дисплеї TRILUMINOS™ відтворюється справді реалістичне зображення із широкою кольоровою гамою, а всі тони й відтінки передаються максимально точно. До того ж, лаконічний мінімалістський дизайн телевізора дозволяє зосередити погляд на головному – на зображенні, яке під будь-яким кутом огляду виглядає деталізовано та природньо.

Інноваційний телеоб’єктив G Master FE 400 мм f/2,8 GM OSS – у цьому супер телеоб’єктиві з широкою діафрагмою реалізовано передові технології Sony, що забезпечують швидкість, неперевершену роздільну здатність G Master і чудовий ефект боке, а також надійність і функції управління професійного рівня. Крім того, телеоб’єктив SEL400F28GM є надзвичайно легким, що забезпечує безперебійну свободу зйомки з руками. Вбудована оптична стабілізація, 4 запрограмовані кнопки утримання фокусування і кільце фокусування з ручним налаштуванням та лінійним приводом забезпечують ще більшу універсальність об’єктиву, який чудово підійде для зйомки дикої природи чи спортивних подій.

Аудіосистема MHC-V72D: наповни вечірку звуком 360° – відривайтесь під запальні треки з потужними басами та динамічною підсвіткою, що пульсує в такт музиці. Червоні, сині, зелені світлові потоки надають ефекту нічного клубу. Справжній фестивальний звук на День народження чи будь-який особливий випадок, який хочеться відсвяткувати. Акустичну систему легко транспортувати, а з підключенням мікрофонів її можна використовувати навіть для домашнього караоке. Годиться вона й як гітарний підсилювач. Керування жестами дозволяє легко і швидко управляти функціями MHC-V72D, не випадаючи з епіцентру вечірки.

Щодо стенду PlayStation, то це величезна ігрова зона, що представлена з 10 консолей із найновішою частиною гри FIFA 20. Взагалі, в цій зоні можна випробувати 12 найпопулярніших ігор PlayStation. А завдяки ліцензованим кокпітам Playseat, джойстикам і кермам Thrustmaster кожен відвідувач зміг максимально заглибитися у світ перегонів і авіасимуляторів.

Days Gone - нова гра, яка вийшла 26 квітня 2019 року. У постапокаліптичному світі можна покластися лише на себе і свій вірний байк.
А небезпечний світ полює на вас. Люди під дією віруса перетворилися на зомбі, а багато тих хто залишився людиною може становити не меншу загрозу.

God of War – найкраща гра 2018 року згідно з Game Awards. Пригоди батька і сина у загадковому світі скандинавських богів і міфів. Гра цікава не лише бойовими механіками і графікою, за час гри ви перейметеся справжньою симпатією до головних героїв.
Цікавий сюжет занурює у гру з головою і після проходження гри жалкуєш, що вона закінчилась так швидко.

FIFA20 - це нова історія футбольного симулятора. Ігровий процес набув змін в FIFA 20, перш за все, в новому режимі під назвою VOLTA Football. Режим, що перекладається як "повернення" португальською мовою, зосереджується на вуличному футболі, а не на традиційних матчах, пов'язаних із серією FIFA. Він буде включати кілька варіантів гри у трьох проти трьох, чотирьох проти чотирьох та п’яти проти п’яти, а також з професійними правилами футзалу. Режим робить акцент на майстерність та самостійну гру, а не тактичну чи командну гру. Крім того, гравці зможуть налаштувати свого гравця за статтю, одягом, взуттям, шапками та татуюваннями. Також будуть внесені зміни в традиційний режим 11 проти 11, щоб заохочувати створення більше простору і гри гравцями один на один. Буде впроваджено нову механіку пенальті та штрафних ударів та оновлення фізики м'яча.

Отож, завітай на стенд Playstation та випробуй новий режим VOLTA – вуличний футбол, що вперше з’явився у FIFA за багато років. Грай в нову частину та перемагай.

До зустрічі 29 вересня  на CEE та СEE Games 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням:  https://ceeua.com/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів