"Не дитячий" дитячий національний турнір блейдерів Infinity NADO

Головна Новини "Не дитячий" дитячий національний турнір блейдерів Infinity NADO
01.10.2019

Одним із найпопулярнішим стендом CEE & CEE GAMES 2019 є INFINITY NADO. Тут просто потрібно бути, щоб відчути цей вир емоцій, драйву та енергії дітей! Адже шалені бої дзиґ та новинки – завжди збирають неймовірну кількість дітей біля себе!

Отож, кожен хто відвідав стенд Infinity Nado, отримав можливість познайомитися з новинками Infinity Nado 5-го сезону та взяти участь у турнірах дзиґ, що проходили на оновлених аренах.

Щодо фіналу турніру дзиґ, що відбувся на головній сцені, то сказати, що він був дуже емоційним, драйвовим і запеклим, то це нічого не сказати. Адже у турнірі беруть участь діти, а це завжди нестримні і справжні емоції. Кожна битва дзиґ була наповнена напругою та емоціями.

Доречи, фінальна битва неодноразово закінчувалась дружньою перемогою одразу двох дзиґ, але турнір вимагав лише одного переможця.

Отож, перше місце  з дитячого національного турніру блейдерів Infinity Nado, виборов - Владислав Мартиненко!

Всі учасники отримали свої призи та жодна дитина не була у розпачі, адже всі були задоволені турніром.

До слова, виробництвом іграшок бренду Auldey Infinity Nado займається компанія Alpha Group Co., Ltd. Компанія була заснована в 1993 році і на сьогоднішній день стала однією з найбільших успішних анімаційних і розважальних груп Китаю. Продукція компанії Alpha Group успішно реалізовуються в більш ніж 40 країнах світу.

Ну що ж, до нових зустрічей разом з Infinity Nado, а ми вам говоримо: «3, 2, 1, Nado!»

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів